Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Saturday, August 12, 2017

Comeback!!

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh!

Ya Allah setelah sekian lama 😇😅😃😀 Nasib baik masih boleh login. 
Hai uolls hai hai hai 👋👋👋👋 .. Sebenarnye eLLy on9 sebab nak cari info for My short vacation in september, sambil tok skodeng kat pakcik google ni banyak jugak info yg eLLy dapat dari blogger2 yang dedikasi dan rajin share info berserta gambar yang menarik! tu yg membuatkan ku terdetik "eh aku dulu blogger laa" gitew walaupun sekadar blogger suam suam kuku

Maka sepantas kilat la daku menaip ellywithlove ... Taraaaaa keluar lah header muka bulat mommy 😅 ..

try login WOW success dengan di percubaan pertama!! haibatttt ooo.. Adakah ini satu petanda for my COMEBACK!! tunggu .....

Mami Jarum : i'm excited


Monday, January 19, 2015

Hello 2015

Alohaaaaaa .... 19 January 2015. First n3 for this year :)  ok tu ja nak update.. till we meet again ... muuuahhhh cikit

Sunday, August 17, 2014

What is going on ...

Hadoiii what is going on... why im so malas to update blog... nak tutup terus macam sayang la pulak.. coz me is rajin gak skodeng blog uolls .... 

ok bye nak gi masak!! nakti sambung


Mami Jarum : Sila salahkan FB ^_^


Friday, June 6, 2014

Salam jumaat

Holaaa.... just nak inform yg I masih wujud di alam maya ini... uolls jangan mcm2 tau 😘😚😙

Tuesday, March 18, 2014

Dan perasaan itu datang lagi..

ye.. perasaan itu datang lagi