Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 18, 2014

Dan perasaan itu datang lagi..

ye.. perasaan itu datang lagi

Monday, March 17, 2014

Bila perasaan itu datang

Bila perasaan itu dah datang .... hurmmm nanti kan sahaja

Wednesday, October 16, 2013

WW - Homemade Jeruk petai vs Homemade Tempoyak

Ini adalah makanan yg wajib ada didalam peti ais my MiL :-)



Friday, October 11, 2013

Hari ini

Salam Jumaat al mubarak! 


*ini bukan gambar hari ini*
  • Hari ini bangun agak lewat sebab semalam tengok cite hindustan "Dil to pagal hai"
  • Hari ini juga cuaca agak mendung
  • Hari ini rasa sihat sikit :) Syukur Alhamdullilah
  • Hari ini ada lunch date dengan sahabat lama.. beliau juga adalah insan yg mencetus semangat  eLLy untuk buat blog. Disuatu ketika dulu beliau adalah blogger yg terkenal! eCeh siapakah beliau?
  • Hari ini CikMat cuti :)
  • Hari ini nak meneruskan projek mencari Flight ticket! Hari tu dapat murah tapi CikMat tak berani nak confirm date.. Semalam baru dapat date tapi harga ticket flight dah mencanak mahal!
 

Mami Jarum : Hari ini rasa macam nak gi nonton wayang ..tapi..


Thursday, October 10, 2013

Repvblik - Sandiwara cinta Full HD dan LIRIK




Lirik Republik Sandiwara Cinta

Aku tahu ini semua tak adil
Aku tahu ini sudah terjadi
Mau bilang apa aku pun tak sanggup
Air mata pun tak lagi mau menetes

Alasannya seringkali ku dengar
Alasannya seringkali kau ucap
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa yang telah kau lakukan kepadaku

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Mungkin ini jalan yang engkau mau
Mungkin ini jalan yang kau inginkan
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa, ceritanya apa, aku tahu

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati
Ku terima walau sakit hati



Mami Jarum : Jujurlah sayang aku tak mengapa .. Biar semua jelas telah berbeda .. Jika nanti aku yang harus pergi.. Ku terima walau sakit hati **Jiwang jiwang**