Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, June 6, 2014

Salam jumaat

Holaaa.... just nak inform yg I masih wujud di alam maya ini... uolls jangan mcm2 tau 😘😚😙

Tuesday, March 18, 2014

Dan perasaan itu datang lagi..

ye.. perasaan itu datang lagi

Monday, March 17, 2014

Bila perasaan itu datang

Bila perasaan itu dah datang .... hurmmm nanti kan sahaja

Wednesday, October 16, 2013

WW - Homemade Jeruk petai vs Homemade Tempoyak

Ini adalah makanan yg wajib ada didalam peti ais my MiL :-)



Friday, October 11, 2013

Hari ini

Salam Jumaat al mubarak! 


*ini bukan gambar hari ini*
  • Hari ini bangun agak lewat sebab semalam tengok cite hindustan "Dil to pagal hai"
  • Hari ini juga cuaca agak mendung
  • Hari ini rasa sihat sikit :) Syukur Alhamdullilah
  • Hari ini ada lunch date dengan sahabat lama.. beliau juga adalah insan yg mencetus semangat  eLLy untuk buat blog. Disuatu ketika dulu beliau adalah blogger yg terkenal! eCeh siapakah beliau?
  • Hari ini CikMat cuti :)
  • Hari ini nak meneruskan projek mencari Flight ticket! Hari tu dapat murah tapi CikMat tak berani nak confirm date.. Semalam baru dapat date tapi harga ticket flight dah mencanak mahal!
 

Mami Jarum : Hari ini rasa macam nak gi nonton wayang ..tapi..