Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Saturday, August 12, 2017

Comeback!!

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh!

Ya Allah setelah sekian lama 😇😅😃😀 Nasib baik masih boleh login. 
Hai uolls hai hai hai 👋👋👋👋 .. Sebenarnye eLLy on9 sebab nak cari info for My short vacation in september, sambil tok skodeng kat pakcik google ni banyak jugak info yg eLLy dapat dari blogger2 yang dedikasi dan rajin share info berserta gambar yang menarik! tu yg membuatkan ku terdetik "eh aku dulu blogger laa" gitew walaupun sekadar blogger suam suam kuku

Maka sepantas kilat la daku menaip ellywithlove ... Taraaaaa keluar lah header muka bulat mommy 😅 ..

try login WOW success dengan di percubaan pertama!! haibatttt ooo.. Adakah ini satu petanda for my COMEBACK!! tunggu .....

Mami Jarum : i'm excited


No comments: