Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, August 3, 2009

NOTE from eLLy

miss you Pictures, Images and Photos
Salam to alll ..
For info sekarang nie eLLy tengah BUSY sesangat..
Maklum la pak pak arab dah ramai kat Malaysia nie kan.
Paham2 je klu dorang buat booking nak itu nak ini
nak tukar c/in date, tukar c/out date, nak satu bilik, nak tiga bilik
perhhhh .. penat oo melayan dorang nie semua.
itu tak cite la gi klu bab antor email tu .. berjela jela dorang anto.
Well ini kira periuk nasi eLLy gak kan soo layan je la ..
.
Soo dng ini eLLy minta izin' dng uoll untuk menyepi sekejap..
give me dlm two weeks camtu..
Insyallah eLLy akan okey after in two weeks time.
.
I sure miss uoll's a lots ..
'With Love eLLy'
.