Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, February 19, 2010

gOOd Bye BOSS :(

Morning guys .. ari nie eLLy nak cite kisah sedih cikit .. SOb SOb
MyBeloved Boss dah nak berhenti.. Her last day will esok 20.02.2010
sedih sedih sedih.. she is the best boss!! betul best..
klu tak caye eLLy nak tanye cikit Bos uolls ade tak join uoll makan?
join uolss gi SPA? join uolls tengok teater? join uolss tengok movi?  ade???

Okey la tak mau cite banyak2.. ingat tak ari tu eLLy gi The Ship ??
Jadi jom kita tengok gambar

.. Mula2 kita makan dulu ..
total 15pax

.. Lepas Makan kita kasi Hadiah ..

.. Lepas kasi hadiah, kita meronggeng tengok Live band kat atas ..
tengok tu Mak buyong .. tak sedar diri..
bila dah sampai umah baru terasa sakit perut.. Baby terlebih aktiv :)

he he gambar tuan tanah mesti la kena tempek..
walaupun gambar tu senyum mcm tak iklas ;)
dam malam itu eLLy oder Black paper chiken
emm yummmy

kata ferwell dinner, tapi takde pun muka sedih



Psst.. masih dlm misi nak mencari ticket My Name is KHAN'


11 comments:

rasp said...

me pun tak lama lagik nie nak sobsobsob farewell kat boss gak huhuhuhu...
tapi boss i tak lah cam boss u yg leh join itu ini.....
syioknye uols nye farewell...
very happening.....

@xiM said...

bestnya makan kat THE SHIP!!

gewd luck to ur boss ok!

IdaShah said...

best nya boss yg sporting
semoga dpt boss yg lg sporting pasni

Mrs.Sheikh said...

kalo bos sporting seme sedih kan.. tp kalo bos yg kaki maki atau mulut puaka..takde sape sedih kan :P
hahahahah..bile le bosku nak blah ni...

imz said...

wah..meriah...mesti tak akan dilupakan hari perpisahan ni kan...boss yg havoc..

eLLy said...

Rasp, Yeszaaaa very the happening..

eLLy said...

Axim,
Memang best.. terasa mcm dlm Star Cruise ;)

eLLy said...

Ida, memang kitaorang Hope my new boss akan BEST mcm Ms Ainii..

walaupun tak 100% tapi 99.9% pun jadi la ;p

eLLy said...

Husna, Bagi boss yg baik kami pun beri layanan yg terbaik la for her ;)

eLLy said...

Imz, Memang happening.. semua enjoy malam tu.. sampai mak buyong pun terlupa diri kejap ;)

IxoR@ said...

boss berpindah ke company mana kak?

lama dah tak gi the ship... dulu selalu lepak situ makan sambil tgk live band... stek kt sana terbaik la!

;)