Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, February 22, 2010

my name is KHAN

Goood morning... today my mood is very very the happy ;-)
Mestila happy kan.. pabila ape yg dinanti nanti eLLy dah dapat ;-)

Klu orang lain berkobar kobar nak tengok cite Transfomer, tengok cite 2010.
Tapi eLLy pulak berkobar kobar nak tengok cite nie..sebab ape?
Sebab MyLaling Shah rukh Khan berlakon *_*

Setelah bersusah payah untuk mendapatkan ticket akhirnye ..
tercapai juga hasrat ku menonton pada  hari sabtu yg lepas ;-)
bersungguh sungguh MyLuv mendapat kan ticket coz dia tau,
selagi tak dapat selagi tu la bini dia nie tak duduk diam ^_~

Memang berbaloi baloi klu kita menonton cite nie..
This story memang lain dari yg lain.. it's about ISLAM & TERRORIST
guys.. seriously u should see this movie

Nak eLLy cite pasal movie nie ?? Klu nak CLIK je kat cini
he he malas la nak taip panjang2 ;-)

tagline this week . .
"My name is KHAN and im not a TERRORIST"


klu sape2 yg nak gi tengok cite nie dan perlu kan teman.. eLLy boleh temankan :)



13 comments:

Dayu said...

kita nak tgk gak tau akak tp bila cek kat tgv ngan gsc..takde pun show citer ni
bila walk in ke gsc OU pun takde
maka..frust lah saya..
akak tgk kat mana??

eLLy said...

Dik, at the moment kat TGV capSquare & sunway je.. ko login kat TGV pastu clik la kat HINDI movie mesti ade ;)

Happy belated bdy dik ;)

Y u Z z 9071 said...

best ke kak cite ni..heroin dia kajol ke...

beli dvd la layan kat umah.....

rasp said...

nak sangat tengok crite nie...
tapi lebih perlukan a babysitter for sapphire rather than a teman in the cinema.....
*wink wink wink wink* leh ke?
hahahahahhaha.....

UnGu VioLet said...

bile lah agaknye mar dpt tgk movie nie.. teriiiiiiingin sgt2..

eLLy said...

Yuzz.. best.. klu nak tunggu DVD lambat lagi la ;)

eLLy said...

Yuzz.. best.. klu nak tunggu DVD lambat lagi la ;)

eLLy said...

Rasp.. okey no hal.. si Sapphire tu nak ke dng aii

eLLy said...

emm sian ko Marr.. tak pe la insyallah klu akak ingat bila dvd dah keluar akak pos kat ko ye cayang... tapi lambat cikit la :)insayallah

@xiM said...

best citer ni ker best KUCH KUCH HOTA HAI lagi?

eLLy said...

emm KKHH cite cinta.. ini dah kes lain.. susah la nak ckp..

Cik Zura said...

mmg bestla citer nin ek... ramai yang suh pergi tgk

eLLy said...

Zura.. memang best ..pi la tengok, berbaloi baloi ;)