Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 9, 2010

Ladies day.. Bfast - SPA - Sogo - Late Lunch

Selamat Pagii... dah dekat seminggu tak update'.. Sorry guys *_*
Alasan - alasan adelah seperti berikut ..
Pertama :- Busy
Kedua :- eLLy jadi jaga kat umah Cheras coz MyMum & dad gi Perlis
Ketiga :- P1max kat umah cheras mcm siput sedut..
Ke empat :- busy bercucuk tanam kat FB ;-)

Wokeh now eLLy nak cerita my xtiviti with my BFF last Sunday
xtiviti yg pertama :- Bagun pagi mandi.. wakakakakaka..
xtiviti yg kedua :- Bfsat @ Wangssa Maju
xtiviti yg ke tiga :- We go to SPA ..
Dewi day Spa' @ Wangsa Maju

eLLy just buat Facial & Hair treatment ajoo

Ini bilik mengurut &
 mandi susu/bunga  mcm mcm jenis mandi la..
but eLLy tompang tukar baju ajoo :-)

Lepas bermanja manja di Spa kami gi
Shoooopingggg ;-)
Well tak banyak di rembat cuma, Perfume & for MyLuV
shoe for me Normal price $79.90 after disc $20 ;-)
me & MyBff  buy the same design
opss lupa nak ckp semua item diatas ..
eLLy cuma keluar cash money RM29 ajoo
coz eLLy pakai cash vchr RM 100 *_*

selepas membeli kami pun blah ke 6th floor carik makan ;-)
Maka itu lah my xtiviti last sunday :-)




10 comments:

diLL said...

isk3.. sy pnye ada x sis..?? ihihi

rasp said...

syiok nya spa tu...
lama tul me tak ke spa...
dok spa dgn sapphire je hehehehee
and your shoe, i loiikkkkeee..
sweeeeeeeetttt!

nUR_rOsALiNdA said...

Ketiga :- P1max kat umah cheras mcm siput sedut..sgt x setuju...bukan cam siput sedut..tp cam siput babi

nads said...

bestnyer berSPA....syioknyer...

eLLy said...

diLL, ko punye? ngeh ngeh ngeh

eLLy said...

Rasp, sila dapatkan nye di Sogo sebelum terlambat ;)

eLLy said...

Mala.. betul betul betul ;)

eLLy said...

Nads.. yessszaa best sangat

IxoR@ said...

kak... bercucuk tanam kt FB... moh la jadi jiran kita!

add me aini ixora....

dah level brape?

;P

eLLy said...

Ixora.. okey noted.. nanti akak add ko :) baru level 20 '_^