Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, April 2, 2013

BisoL

Hari nie eLLy ambik el coz nak menjaga MyLuv yang tak sihat. Sakit ape? Ada sesuatu dibawah ketiak beliau kami syak itu bisol. Semalam dah gi jumpa doctor. Doctor tu sihat hahaha. Yang tak sihat cuma MyLuv. Doctor tu pun cakap itu bisol. Bisol dibawah ketiak cer bayangkan .. Perghh tangkap leleh beb! Hari nie tangan kiri tak boleh diangkat coz bisol tu dah semakin membesar kemerahan walaupun belum bermata.

Now sedang menemani MyLuv tengah tidor kuak lentang dirumah ;)
any petua tu share? Buat masa nie sedang bergantong 100% dengan ubat yg doctor kasi.


Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

NM03 said...

gmbr sgt seksi! hehehe

ZazaMyMoon said...

errkkk sakit tuu..
cuba tgk kat sini
http://101petua.blogspot.com/2009/11/petua-mengubati-bisul.html

Rasp said...

susah le nak peluk2 u sis hehehehehe...

leh try ni : tumbuk bawang putih, tepek kat bisui tu...buat 2, 3 kali or sampai bisui tu hilang...cer try test cuba...cheq tak pernah buat tapi pernah dengaq org buat...

*SiRibenMerah said...

alamak tatau petua.. cuma stop pakai deodaren jap kot.. mungkin x sesuai..

akubiomed said...

Orang dewasa terkena bisul pun tak tahan apa lagi anak kecil. Anak saya baby Aslah pernah kena bisul 2 tahun lepas betul-betul berdekatan dengan lubang najis. Nak berjalan, duduk dan buang air pun merana.