Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, April 3, 2013

Cuti teman Chinta hati yg masih keBisoLan

Hambik ko panjang betul tajuk n3 hari ini. Just nak share dengan uolls hari ini eLLy masih bercuti demi menjaga my chinta hati. Kejap lagi nak keluar ke Hospital. At the moment masih dirumah coz enjin kereta pulak tak boleh dihidupkan. Sedih kan tuan sakit kereta pun turut sakit :( 

Merujuk pada gambar diatas, Baki nasi semalam sayang nak dibuang so eLLy buat nasi goreng for breakfast today. Banyak tu jer yang dapat. Well sharing is caring ;)

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments:

Rasp said...

i suap u, u suap i...
kira sangat2 ok :D

untung Seth Mat ada private nurse *wink*

:: Mrs.Eady :: said...

Bagusss doktor cinta ni :)

akubiomed said...

Kenapa dengan hubby?