Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, November 28, 2008

Kesakitan ku ... Kegembiraan ku ... Kegembiraan nye

Dear All... Hai im back !!
Rindukan eLLy tak?
pergh lama betul eLLy MC kan..
dah alang kepalang tu hajat di hati memang nak sambung sampai
next week jee, tapi tak sampai hati la pulak.
eLLy sakit ape?
emm .. eLLy sebenarnye ade problem dng TONSIL,
doctor memang suruh buang, tapi eLLy takut..
soo bila dah kena serangan TONSIL,
baru tau langit tu tinggi ke rendah !
padan muka aku !!
Serangan yg Pertama
-Badan lemah, sakit sakit-
Serangan yg kedua
-Demam tak kebah kebah-
-Selsema sehingga hari ini-
Serangan yg ketiga
-Tekak sakit, nak telan air liur pun tak boleh-
Serangan yg keempat
-Muntah mengalahkan org mengandong-
Serangan yg kelima
-Perot lapar tapi tak lalu nak makan-
Tapi yang Syoknye
5KG hilang !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
TODAY IS MY MUM PUNYE BDAY
HAPPY BDAY MAK !
28/11/2008
~Semoga, di kurniakan kesihatan tubuh badan~
~Panjang umur~
~Murah Rezeki~
~Dan di berkati Di Dunia & Akirat~
~lots lots lots of love from us~
......
Ly/Rahmat
Shahri/Ina -Adlan & Adli
Zali
Nan
Bab
Yan/Ain - Duan & Batrisya
Malam nie kami nak bawak mak gi Dinner !!
alamak gaji dah keluar ke belum nie