Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, May 10, 2011

Hard Rock Cafe!!

Selamat pagii semuaaa ... ari tu kat wall FB eLLy wawarkan yg
MyLuv nak gi layan live band tapi eLLy nak layan AF ..  so dalam kes tu eLLy menang
'layan AF coz ade Hazama'

Pastu last Wed kat wall FB eLLy ada wawarkan yg MyLuv share with me Good news

Oleh yg demikian hari rabu yg lepas eLLy "belanja" MyLuv dinner & layan live band
kat Hard Rock Cafe!!

Sekali sekali "belanja" suami ape salah nye kan .. kan kan


 

6 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wah bestnya dpt dinner di HRC,
wanie pun dah lama x pi belah sana,
last pegi thn brapa ntah,
huhuhuhuhu....

Pepel BoNda AmaNi said...

wah sakan hoke...dinner berduaan jerk......

NM02 said...

tak mau tau citer pasal live band ke ape ke....

aku nak tau sape pemenangnya...

cepat la jah oiii... kau bikin aku tak karuan la...

(0__0)

rasp said...

wahhhhh candelit dinner!
best best...lomantika d'amore!

rATu kEBaYA said...

sedapnyer makanan yang ada tu.. lapo tetiba perut ni..

sW33tdARLiNG said...

lamanya tak layan liveband... sejak dak kawen berenti terus padahal dulu pun layan liveband ngan hubby gak...