Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, May 18, 2011

Jiwa kacau!!

Jiwa kacau jiwa kacau... tak tau nak mulakan mcm mana.. tapi kepala ku memang
tengah haru biru nie.. xspecialy di tempat kerja!!
Suasana di tempat KERJA sangat la tak best!!! tension tension TENSION!!!
tak semeriah dulu .. tiada lagi gelak ketawa yg betul2 iklas..
sekarang nie gelak pun just untuk menjaga hari BOSS class A .. puiii
nasib baik Boss class B still around klu tidak, makin hilang suasana hapy at work!!

Kepada kekawan blogger eLLy mintak maaf sesangat coz tak berkesempatan nak BW
line tengah panas, lagi pun kat opis nie eLLy kekurangan staff, nak tunggu pengganti baru
masuk awal bulan depan kot :( paham2 jer la klu dah tak cukup kakitangan memang
huru hara lah jadi nye..

Kepada pemenang Mycontest eLLy minta maaf sesangat coz tak sempat nak gi beli
& pos gift kat you [Dilaz] :(

Buat masa nie eLLy mohon cuti dari berbloggin till 1st June 2011
harap uolls sudi approve kan cuti i .. pls pls pls tolong luluskan cuti ku ini =)

ape ape apun .. i have to
Dunia belum ber akhir!!...

eLLy love alll of you ... muah muah muah !!!

Psst.. eLLy will update new xtiviti & gosip kat FB ;)


15 comments:

rATu kEBaYA said...

ok.. lulus... tapi jangan lupa sambung blogging after cuti.. maklumlah cuti panjang.. hehehe

sW33tdARLiNG said...

eehhh ofis ko nak pekerja ker...? muleh aku antar resume...?

Pepel BoNda AmaNi said...

pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh panjang amik AL....hehehehehehhe

NM02 said...

meh masuk keje ngan aku dan kak jah. kompem gelak seikhlas hati punyer...

wahida said...

meh keje kat tmpt aku...best woooo!!

rasp said...

jom sesama kita gi cari keje nak hehehehehe...

eLLy said...

Aisyah, okey tq bos ;p

Amy, ko nak join sini? tak payah la
tak di galak kan langsung ...

Eida, nak hilang kan tekanan cikit ;)

Reena, Wahida ala dah tua malas nak join govt ..

Rasp, hehehhe nak cari yg baru tu rasa malas la pulak.. masih boleh bertahan ;p

Dee said...

sabar jelah sis..dee pun tgh busy giler..hope lps ni u kembali blogging mcm biasa..

ct_nurmarlissaa said...

owhhh..kesian kamu....cepat pulihh yaaa...:-)kami winduu dgn celoteh mu..nanti

imz said...

hai yang..
lama tak jenguk blog u..rindu laaa

akubiomed said...

Stress nampak. Sabar jer lah.

mummysyafie said...

aku stress gak ni, macam nak geget orang je

nads said...

Hai kak...mphon cuti blgging yer....nad xsempat mohon sebelum nih...main cuti jer...hahaha

Cik Zura said...

elly.. aku ilang ko nye contact number laaaaaa

eLLy said...

Dee,Ct,imz,Akubiomed,Nor,Nad,Zura

Nantikan kemunculan ku huhuhu ;P
Zura, camno boleh hilang? camno nak wat buss nie ;p ko ade FB tak add aku "Ct eLLy"