Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, December 5, 2011

Angry Bird!!

Salam semua.. Selamat pagi !!! Hari nie isnin ade sape2 yg dah terkena sawan 
"monday blues?" pada yg hampir2 nak kena sawan tu meh eLLy nak story 
kisah Angry bird di Langkawi. Oh sorry ek kisah Langkawi memang tak habis 
lagik hehehehe..

ini kisah Si Duan.. 
Sebelum kami bergerak pulang dari Langkawi ke Kuala Perlis, kami singgah ke 
suatu tempat yg sangat dekat dng jeti.. cer teke kat mana? Okey lah eLLy 
bagi tau.. ini tempat baru tau nama tempat tu "D' Angry Bird square"
ha korang pernah dengar tak? pernah sampai kesana tak? cer google x2
oh nampak gaya nye cuma kami sekeluarga jer yg pernah ke sana ek

Sharing is caring kan.. meh eLLy nak tepek gambar kami kat sana

* * * * * * * * * * 
* * * * * * * * *
* * * * * * * *
* * * * * * *
* * * * * *
* * * * * 
* * * * 
* * * 
* * 
*
Yeszaaa ini lah tempat nye .. Sampai jer kat sana Duan cakap 
"Mamu .. mamu tengok tu Angry bird becarrrr.." hahaha he so cute
.
Oleh yg demikian Mamu & Masy pun tak nak melepaskan peluang 
untuk bergambar bersama Angry bird!!

Bila teringat balik gelagat si Duan masa kat sana memang kelakar.. 
He sooooooo xsaited bila nampak Angry bird nie .. Duan duan .. hurmmm 
bila dah besar nanti duan baca la sendiri kisah lucu kamu nie (^_^)

 

10 comments:

QASEHNYA RANIA said...

penangan angry bird..hhaaaa
nway..salam kenal...n follow u.. =)

Mimy Hamid said...

comeyyy laaa pasangan ni...i likeeeeee...feeling terbang la tu di awangan

akubiomed said...

Besar gila patung helang. Kalau betul hidup mahu bertempiaran lari. :-)

rasp said...

hahahahahahaha...mmg kelakar lah duan...
kids kan daya imaginasi tinggi....
tak pernah lak kita pikirkan tu angry bird :)

sW33tdARLiNG said...

becarnya angry bird ittew... bird tu angry kat sapalah gamaknya?

Pepel BoNda AmaNi said...

ahhahahaha....angry sangat kan....bebaik...angry bird tue mematuk

eB ezrin said...

angry tuh garuda ooo. ekekekekekkee

*SiRibenMerah said...

best tgk masy ngan mamu depan angry bird tuh..alololo.. tomey2...

eLLy said...

Qaseh, a'aa sangat berpengaruh hokey ;p

Mimy, hahaha memang selalu di awangan (^ ^)

Akubiomed, klu lah helang tu hidup perghhh memang bertempiaran lah jawap nye ;p

Rasp, tu la sis .. kami pun tak sangka dia nak ckp camtu!

eLLy said...

Amy, becarrr kan .. tak tau lah dia marah kat sapa :p

Eida, mematuk auchhh takuzzzz

eB, sekali pandang ade gak iras2 Garuda kan

Iyra, hehehe tomey tomey tomey versi boboyottt ;p