Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, January 17, 2008

How do I celebrate my Anniversary ?



tollonggg.. help HELP !! My anniversary dah nak dekat..

nak pergi mana ? nak beli GIFT ape?

* soo far dlm otak nie ingat nak gi spore, tetapi MyLuV cuti tak panjang lak ..


Tolooong la.. Dng MyLuV punye cuti 2ari aje.. kemana harus kami berbulan madu?..

9 comments:

Anonymous said...

berbulan Madu? .. hi hi pergila kebulan

mikaounik said...

spore pun orait gak..byk tempat cantik..pastu tempat shopping pun byk :)


anniversary gift...sepasang jam rolex lelaki & pompuan...

lagi sennag akak honeymoon kat kota keriangan genting..sejjuuukkkk oiiii

Ct eLLy said...

Alahai adik sayang nak gi spore dng cuti 2ari tak berbaloi la..

..akak tak pakai jam.. Genting ?? emm dah selalu naik pulak.. aduh fening2

* anony.. gi bulan wat ape mr Sheikh pun dah turun ke bumi.. ;P

ita.itu said...

ala bln madu kat katil umah ko je lah..sama je..ahaks

Princess Redbloodsnow said...

g bulan madu kat tucin kak ell
leh z skodeng dr atas pokok kelapa
...ekekeke..eekekekke...

gulllppp...gullppp

Ct eLLy said...

ita - tak romentik la ko.. kat umah dah biasa nie nak mood yg lain lak ..

Comel - memang mula2 plan nak ke sana tapi cik abg cuti tak boleh panjang.. :(

mikaounik said...

ohhh utk 2D1N..senang jerkk
akak g laa booking mana2 hotel yg standard..amik yg 1st kelas tua..pastu buat candle light dinner..bla..bla..bla..

Hannan said...

pergi la ke kelantan.. berbulan madu di kampung halamanku.. sure best/
tukar angin la skali skala..

Ct eLLy said...

Hans.. kelantan tu jauh sngt la abe yehh.. klu cuti panjang insyallah!