Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Sunday, January 27, 2008

Nasik Kandar baik punyer!


Mcm sedih je muka laki aku nie ....................emmm lazat!,


OOo hang nak tunjuk terraaaa' nooo............. Awat check punye lak yg mahai .. $12.10

Lauk for MyLuV - Ikan tenggiri seketui, cili hijau sebatang, kuah kandar!
Lauk for My self - udang 2 ketui, teloq,cili hijau sebatang, kuah kandar!

Waarghhh bila la boleh baliq penang nieee.. check dah lama tak makan nasiq kandaq yang
betui betui Koww!! ... oh nana kassim mustafa i miss you soo much!

Location.. Mohd Yassin nasi kandar Jln Tuanku Abdul Rahman

6 comments:

ita.itu said...

mana x mahal..udang 2ekor je dah 8 hinggit...laki ko tu mkn skit je..diet ke

Ct eLLy said...

soo kira aku nie kejam la..
laki aku nie dapat kuah kari penuh satu pinggan, bendi, tomato, cili hijau.. Perggh.. dah tak ingat bini
hang tau tak ..

pearlEJ said...

kassim mustafa sedap ka elly?? kalau nasi kandaq kaw punya pi la mkn kat Deen nasi kandar yg jln jelutong tu.. yg tu mmg betui2 kaw punya kandaq.. haaaaa... jgn lupa try nanti noo.. :D

Ct eLLy said...

EJ.. I Nie name je dilahirkan di penang.. tapi bukan tau sangat pun.. nanti i try ye..
lice clear pun tak sampai lagik ;p

mikaounik said...

udang 2ketoi..kira orait laa harga akak tue...:)

pearlEJ said...

line clear tak payah pi la kot elly.. sgt kotoq.. tgh kita dok mkn tetiba tikuih besaq dok lalu bawah meja.. eyewwwwwww...
lg satu jgn lupa pi try kat nasi beratoq tau.. kt masjid kapitan keling tu, tp pi yg mlm punya, siang org lain, tak sedap..