Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, January 9, 2008

Meluat !!!



Dear Friends.. korang tengok tak Amazing Race ?
Dlm byk2 couple.. coupel nie la yg Paaaallllingggg aku meluatttttt !!
.
Yg Si bini asyik terjerik2 Si Suami la emo sngt asyik Nagis je...
Tapi yg paling aku menyampah tahap gileeeer kat si Bini la arrrgggh...
ingat last week dah nak kena keluar.. aleh2 tiada penyingkiran pulak.. Emmm...
.
Bak kata Qistina dlm Spa Q
" Aku nie jarang nak benci org tapi dng ko bukan setakat benci.. aku jijik ... '
.
Soo pesanan kat semua kekawan.. jaga la tingkah laku kita..
mungkin kita tak perasan apa yg kita buat tu sedang diperhatikan..
Mcm dorang ni la.. sapa sangka aku yg kat Malaysia pulak yg komen pasal dorang ha ha..
.
P/s - tengok lah wajah masing2.. sorang Nak Nangis.. sorang cam nak gaduh..

3 comments:

Mrs. Sheikh said...

betui ...bingit telinga tau
pasal bini dia ni jerit2
dari philipines kan..
nasib la laki dia kan...
kata army US dulu tapi cam lemah je ..:)

ita.itu said...

ly, betul tu..aku pun benci tgk bini dia..sian laki dia dibodohkan..yg x thn tu laki dia army tau..kok takut bini..sian..kalo aku jd laki dia..dah lama aku lanting kat bwh tau!

Ct eLLy said...

Mrs Sheikh.. / Ita
Kat luar husband army tapi dlm hal umah tanggan bini dia Capt.. har har har ..

ita setakat lanting dari 4th floor tak kemana.. ko kena panjat 16th floor baru berbaloi..