Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, January 19, 2012

Back to reality!!



it's overrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... hukhukhuk
 
Cepat betul masa berlalu.. My holidays is OoOverrrrr... sob sob sedih
okey hari nie hari pertama eLLy masuk opiss.. mcm biasa la klu hari 
pertama tu mesti banyak benda kena follow up :(
 
Takpe malam nie eLLy in house (tido hotel lagi) mesti banyak terluang 
klu tak sempat malam nanti eLLy wat BW eh .. Promise !!

Got to go now! .. Muah Muah Muah ..



14 comments:

rasp said...

baru keje seminggu dua...
then cuti balik ek....
bestnyaaaa.....

nUR_rOsALiNdA said...

Selamat bekerja ye kakak ku :p

akubiomed said...

Ini tentu masih mood holiday lagi. :-)

eB ezrin said...

dh balik ek? ;p

gedek! said...

ingat lagi nama boss?


ke sampai dah lupa?

eLLy said...

Rasp, eh lepas nie cuti lagik ek..
kuang kuang kuang ;p

Mala, terima kasih adik ku...

Akubiomed, yeszaaaaa

eB, yep.. sudah pulang ke pangkal jalan ;p

Uncle Gedek, fuhh kureng asem ;p

Dee said...

syoklah kau ek..coti2 je..aku ngan nor je bz2..eh..sapa design template blog..aku nak tempah dia..hehehe..

fieda said...

minggu depan cuti plk kan..

Mimy Hamid said...

kembali normal la ek..huhuh...

eLLy said...

Dee, aku tempah kat blogger gak..
Sis Eb Ezrin - mamaaerish2@gmail.com

Fieda, next week saya kerja :(

Mimy, insyallah .. norma dari segi fizikal & mental :p

Aleeya (Yaya) said...

da daaa keje keje keje...takde hanimun daaa hahahhaa

eLLy said...

hukhukhuk ko gelakan aku ek ..
sodehhh ..

IxoR@ said...

best nya ke cameron kan....

akak ni, rajin buat GA la.... tapi sy sangat 'rajin' tak mau join....

janji sy sayang kamu!

ehehehehe.....

eLLy said...

Ixora, sayang kamu jugak!!