Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, January 27, 2012

I jeles tau !! korang JELES tak?

Assalamualaikum ... Selamat tengah hari kekawan :) dah lunch ke?
eLLy kul satu nanti baru keluar lunch walaupun hakikatnye perut dah
krak kruk krak kruk di dalam .. sabar ye wahai perut ..

Best nye klu keje gomen kan boleh break lelama ..
boleh shooping/tengok wayang/ main boling/balik rumah tido .. 
Huh jeles mak nyah!!!

Okey sekarang eLLy lak nak kasi korang JELES !! semalam kan ..
semalam kan eLLy ker SINI, nak tau eLLy Seth Mat belikan ape?

 Seth Mat belikan Hp jenama Samseng :)

.. Oh ade lagik jap eh ..

* * * * * * * * * *
* * * * * * * * *
* * * * * * * *
* * * * * * * 
* * * * * *
* * * * * 
* * * * 
* * *
* *
*
* * * * * 
* * * * 
* * *
* *
*
* * * * * 
* * * * 
* * *
* *
*
Sayang Seth Mat ketat ketat :)

Semua gambar di atas adelah eHsan dari pihak Google :)
Ini update lite lite  jer nanti eLLy update secara details ek ..

Mode : Dalam hati ade taman :)

9 comments:

Mimy Hamid said...

mmg jeles..sah bonus mu bonus ku jua terlaksana...

rasp said...

fuyooooo....bestnya....
sis, me skarang opis baru...
walopun break friday lama...
me terperuk jer kat bilik opis...
malas nak kuar...
kedai pun jauh2 semuanya....

♡ a.y.u ♡ said...

fulamak...akhirnya dapat gak hp baru..yang paling penting ipad tu...ni baru batol ipad dibalut dengan kaftan kan sis???hahahaha

diana said...

wah..
ngadap ipad tak berhenti la lepas ni..hehehe

wahida said...

wah...aku jeles....sentap!!

sakan la ko kat paris nnt...ekekek...

akubiomed said...

Orang sayang isteri katakan. :-)

Dee said...

aku jeles nok..kau bwk ye ipad tu gi france..aku takleh nak bwk netbook..anak2 aku merayu..depa nak main game..huhu..

*SiRibenMerah said...

okeh.. i pon jeles byk.. ahahahahaha~

sW33tdARLiNG said...

apalagi, twitter dan FB di mana2 laaa... ada twitter kewwww?~