Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, January 25, 2012

GA dah tamat !!

Alooohaaa ... welcome back !! wah sakan noo hangpa cutiii perghhh 
jeles jeles jeles !! Mesti ari nie korang masuk opis mood lemau jer kan .. 
baik korang mengaku *wink* okey lah tak mau bebel banyak2 
maklum lah hari nie sepatutnye Wordless wednesday.
eLLy just nak info uolls yg MyGA dah tamat.

eLLy akan umumkan nama Pemenang nye pada 30hb January.
Pada yg sudi join tu terima kasih banyak2 eLLy ucapkan.
GOOD LUCK !!

LoveLoveLove

8 comments:

*SiRibenMerah said...

yeayyyyyyy~
hadiah bg bulan depan kann~ hahaha

akubiomed said...

Siapakah pemenang yang bertuah itu? :-)

diana said...

SELAMAT BERJAYA KEPADA YANG JOIN..:)

rasp said...

saya dgn sejujurnya nak buat pengakuan yg sememangnya saya malas nak start kirja ini hari hehehehe.....

* kaftan kah hadiahnya? lalalala *

eB ezrin said...

saper3 ? :)

eLLy said...

Iyra, Bulan depan? Syhhhhhhhhhh

Akuiomed, Siapakah? jeng jeng jeng

Diana, Thanks Diana

Rasp, Nak kaftan ker okey jer coz kaftan lagi murah dari RM40 kot hehehehe

Eb, Tunguuuuuu

sW33tdARLiNG said...

maapkan ibu mengandung yg tak sampai2 seru nak join GA ko ni... aduii haaaaaa

Aleeya (Yaya) said...

jeng jeng jeng.....debor2 neh elly nunggu keputusan hehehehe