Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, January 9, 2012

First n3 for 2012


Salam semua, hari nie dah dari yg ke Sembilan kita di tahun baru..
camne best tak? makin banyak azam baru yg di tambah atau masih
dalam usaha nak menghabiskan azam yg lama?

As for me this year malas la nak berazam bagai.. bukan betul2 nak
capai pun setakat nak berangan angan jer .. itu saya .. 
uolls mungkin tak mcm saya :]

hurmm aper nak cite ek? sebenarnye banyak nak cite nie..
mcm2 dok ade kat kepala otak nie tapi eLLy keluarkan satu2 dulu ek,
klu di keluarkan semua secara serentak nanti bahaya oOo.

Cerita yg Pertama
as uolls tahu eLLy dah make over my blog nie kan ...
cer tengok sekeliling ... cantik kan baik korang cakap cantik!
haaa good girl... camtu la

memula warna lain.. bila dah 2 hari pakai warna tu eLLy rasa mcm
tak kena lak warna tu dng jiwa muda ku ini.. so kita kasi tukar! nasib
baik lah ade yg sudi melayan permintaan ku ini.

Oh ye untuk make over kali ini  eLLy mengunakan khidmat eB eZrin
pada yg teringin nak wat make over blog dng harga yg berbaloi2.
 Untuk keterangan lanjut sila lah email pada beliau mamaaerish2@gmail.com

Cerita yg Kedua
Cerita yg ke dua nie kisah sedih sikit .. 3/1/2012 eLLy sakit :(
Memula demam panas, pastu sakit tekak, pastu selsema, sekarang nie
batuk gatal pulak! adeeehh dugaaan di awal tahun.

Cerita yg KeTiga
Seperti yg uolls tau eLLy ada menganjurkan GA, so ari tu eLLy ade
terima komen dari anonymous yg berbunyi ...

Salam Anony' kasi nama glamor cikit. eLLy tak marah pun dng komen
iklas kamu tu mungkin ayat eLLy pasal random tu kurang jelas.
maksud sebenarnye eLLy ialah pabila seseorang itu telah memenuhi
syarat2 yg ditetapkan maka pemenang nya eLLy kan pilih secara random.

Tak mungkin eLLy kan kasi pada mereka yg join GA eLLy
sekadar melepaskan batuk di tangga (wink!)

Sekian sahaja coretan ku di hari ini..

Pssst cantik tak watermark saya ^_~


10 comments:

NeenaAnuar said...

blog kamuu semakin cantik dan comel macam kamuu jugakk! :D

*SiRibenMerah said...

chantek laaaa umah baru neh.. ehehe.. ok2.. br teringat x menjawab lagi GA akak tuh.. jap ai godek2 entry lama2 yek.. ahaksss~

rasp said...

hope u'll feeling much better now...
mmg chomels lah header & watermark u tu sis...
i loike :)

Aleeya (Yaya) said...

wahh lawa la elly...yg pasti gajah ittew buat blog ni bertambah tambah comel heheh ai LIKE!

fieda said...

watermark tu mmg ctk..eB kan yg buat..

eB ezrin said...

hik3. namer i ader la kat dlm n3. tq tq tq elly. xoxo. :)

Mrs.Sheikh said...

saya mmg suka kelabu. jdi saya suka blog anda akak gebu..
kaler ape pun akak letak.. tetap gak saya baca :D

akubiomed said...

Sudah makin cantik theme blog eLLy. Apa pun keputusan hakim juri adalah muktamad. :-)

Mimy Hamid said...

hepi new year kak elly comel

penyapu said...

hai , saya anony . hahaha