Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, May 10, 2012

3 Hadiah misteri

oPss sory baru berkesempatan nak update coz semalam eLLy gi meronda dng Dee & Iyra. Task kami semalam adelah untuk mencari hadiah surprise untuk bday girls surprise la sangat, 1.Hadiah untuk weeding JmR & NuNu this weekend & 1. Hadiah untuk baby girls coz ade jemputan Majlis akikah dari blogger Bujal. Total ada 3 hadiah telah berada ditangan kami untuk di agih kan. Memandangkan sampai hotel pun dah lewat malam, golek2 atas katil sambil layan KKHH pastu terus Zzzzzz .. Ok itu jer nak bagi tau! Bye bye

Mami Jarum : Oh ye semalam eLLy tido Hotel coz my laling busy dng soft opening kat Hotel dia tu. Laki berkerja dibawah bini golek2 di bilik ;) oh btw on 11,12 & 13 May im fully booked nyekkk banyak xtiviti yg menanti .. tungguuuuu (mcm lah aku nie rajin sangat nak mengupdate)

8 comments:

*SiRibenMerah said...

nyekkk..
pecah rahsia beli hadiah tau..
kate nk surprised....

eLLy said...

alamak ter pecah ker???? Sorry nyekkk

ratna said...

Bertuah sapa yg dpt hadiah2 tu

wahida said...

aqiqah anak bujal x dpt dtg, wedding anak mama aini tu pun x dpt dtg...

jgn esok aku pun tak dpt dtg, sudah....huhu...

Dee said...

hadiah aku ada? muahaha..

-gedek! said...

tak dapat join kat bujal lah... rugi...

lily lotus said...

murahnya hati banyak bagi gift kat orang. besday lily lagi seminggu...hahaha

eLLy said...

Ratna, kami kongsi2 belikan hadiah :)

Wahida, tak pe noks yg penting doa ko dari jauh tu sampai ... eCeh :p

Dee, hadiah ko tunggguuuu ...

Uncle Gadek, tu la tak dapat kita ketemuan :(

Lily, Rezeki harus la dikongsi ;)