Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, May 22, 2012

KerjaKerjaKerja

 ~ Hai kawan kawan ~

Kerja Kerja Kerja .. back to reality weh no more Holiday, walaupun setakat cuti 2 hari tapi tetap di kira holiday gitu :) baru berkesempatan nak update coz semalm sampai umah pun dah lewat malam, pastu tadi masuk jer opis mcm2 file ade atas meja nie fuhhh.. sempoottt den. hurm nak story ape eh? klu nak di ikutkan memang banyak story yg tertunggak.. tapi tak per arr nanti la saya update. bila nak update?? tak esok lusa tak lusa tulat ;) sorry ye kekawan, eceh mcm ramai lak yg rajin nak melawat blog aku nie *_* Very the ferasannn gitew

Mami Jarum : Walaupun saya tak ramai follower saya tetap sayang anda semua!! Muaaahhhh

11 comments:

Bitt (double IS) said...

uishhh ni i datang melawat tauu...heheheh

*SiRibenMerah said...

takpe sis.. kalo follower je ramai, tp tak pernah buat lawatan balik pon payah jugak sis.. baik sket follower tp terjaga kebajikannya.. ahakss~

atty's said...

follower tak penting..
kty pun sayang elly..muaaahhh..* hugs

ratna said...

Koje...koje...

Alin Marlini said...

keje selagi blh keje

Dee said...

syayam auntie elly jugerrr....

eLLy said...

Bitt, thanks laling :)

Iyra, insyallah akan ku cuba menjaga kebagikan (bw) sebaik yg mungkin :p

atty, sayang kamu jugak.. muuuahh

eLLy said...

Ratna, hurmm gitu la cite nye koje koje koje

Alin, keje selagi dibayar .. huhu

Dee, syayam kamu jugakkk!!

akubiomed said...

Balik daripada cuti panjang tentu banyak kerja menanti. :-)

eLLy said...

akubiomed, baru cori 2 ari pun dah pening hehehe

rasp said...

takpe sis, slow and steady....
peminatmu setia menanti....
nak kepok lekooorrrrrrr hehehehehe..