Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, May 21, 2012

Mengintai dari tirai kamar

Yuhuuu.. Hari nie eLLy update live dari tirai kamar :) Currently eLLy sedang bercuti di Kuantan, Why Kuantan?? ... hurmm panjang cite nye. Sebenarnya semalam eLLy ke Metakab, after lunch di rumah ibu mertuaku eLLy & Seth Mat meneruskan perjalanan ke Muadzam coz nak melawat pakcik Seth Mat yg tak sihat (strok) sampai pun dah dekat Magrib .. dok sembang2lepas isyak gitu kami bertolak ke Kuantan.

Dah alang kepalang kat kuantan Seth Mat bawak eLLy meronda ke Teluk Cempedak or nama yg telah di kormisalkan ialah "TC". eLLy last datang sini tahun 2001 dulu. Setelah 11 tahun banyak yg dah berubah kat "TC" nie. Kat tepi pantai nie Macam2 ado 
1. ada gerai jualan dlm 50 gerai kot yg disusun cantik tak berselerak kededukan nye
2. ada Mc'D
3. ada KFC
4. ada Burger king
5. ada Bistro
6. ada kedai makan
7. ada Hotel

What Hotel??? yeszaaaa di sebabkan ada hotel tu lah kini eLLy bersiaran langsung dari   Hyatt Kuantan :) Malam tadi check in pun dah tengah malam rugi kan nasib baik dapat harga Hotelier murah la sikit dari harga asal. Memandang kan check in pun dah lewat naik bilik wat xtiviti bebas  *wink* pastu layan mata sampai la  dah nak masuk tengahari nie.  Malas betul kami nak turun carik breakfast tadi jap gi kita terus lunch jer la :)  Kami plan nak lunch kat "TC" nie jer. sekarang nie tengah dok siap2 jap lagi nak check out sudah ;( okey sekian sahaja unruk hari nie.

Mami Jarum : Mengintai dari tirai kamar  coz bikini tak der saiz HaHaHa

8 comments:

atty's said...

kty pun lama dah tak jejak kaki kat teluk cempedak..masa kecik dulu penah sekali ke dua kali

*SiRibenMerah said...

happy holiday sis...

rasp said...

u intai keluar kamar takpe...
jgn ada yg intai u dari luar ke dlm kamar dah jeng jeng jeng.....
enjoy your hols sis and take care!

Dee said...

enjoys nok..take care ok..tak pakai bikini lagi best apa..opppsss...

Dee said...

enjoys nok..take care ok..tak pakai bikini lagi best apa..opppsss...

akubiomed said...

Best dapat lepak Teluk Cempedak.

Bitt (double IS) said...

intai2 nanti ketumbit u...akekkeke

eLLy said...

atty, cer gi sekarang mcm2 adoo

iyra, thanks noks

Rasp, jeng jeng jeng ... nehii nehii nehii

Dee, itu selepas noks.. sebelum kena pakai kaftan .. wakakakaka

Akubiomed, besttt rasanye teluk cempedak lagi best dari PD

Bitt, hehehe kat sini tak de mat salleh klu ade harus la ketumbit.. hahaha