Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, March 22, 2012

Me merapu + Susah hati

Huuuuaaaa.. huaaaa huaaaaa.. itu suara Zarul nagis.. Currently ketika n3 ini ri update eLLy berada di rumah my mum, just update pakai TaB jer.. klu ade ejaan yg salah tu maaf lah yer.. jari i besar so nak tekan lain keluar lain ;) 

Hurmm tak tau nak story ape nie.. gambar dah transfer kat lappy tapi belum resize.. maka dng itu n3 hari nie kompom tak de gambaq. oh sebelum ceq telupa pada adik2 yg mengambil keputusan SPM semalam amacam? suksesssss ke idok? klu suksesss bagus tahniah & tahniah juga pada ibu bapa anda tapi if not suksesss tak pe u dont sad sad live mas go onn ting positib, wat go around come arond... dah datang dah sawan broken englissss banyak lagi cara nak berjaya kat dunia nie. cuma kita jer kena pandai pilih yg mana elok yg mana buruk! jng lak ko plan nak gi culik girl pren ko lak .. klu berani meh culik ahkak nie tengok ko larat tak nak tari aku masuk van tu!! tak de sivik punya *°¢℅×|§~\¡¿ menyusahkan mak pak & rakyat Malaysia jer

Sebenarnye eLLy tengah susah hati nie .. hurm tapi tak gheti lak nak luahkan mcm mana .... huh!! later la i story mory .. jom layan ulangan panggilan hangit!! .. adeh camno nak letak link kat sini.. ish leceh pulak klu update pakai Tab nie. korang gi la carik Lebal panggilan hangit kat bawah tu.

Sekian dari ku sengal xoxo
eLLy

12 comments:

eB ezrin said...

naper nih elly?
jgn stress2 yer. x baek utk kandungan :)

rasp said...

moh sini i nak big bear hugggg u skit....
don't sad sad...
don't parap pap pap paaaa oso k....
u tok tok wif us lah why...
we making u laf laf ok?
muaaahhhhhhhhhhh....

*SiRibenMerah said...

ehh.. kat cheras yek? jum jum kita ngedat jusco maluri.. alahaiii~ nape neh sis?? windu ai yek? nnt ai call yek.. tuh la tanak ajak ai dating... kan da rindu2..

ok bai~

akubiomed said...

Wah hebak-hebak update dari Tab sahaja. :-)

Pepel BoNda AmaNi said...

haibattttttttttttttttt hoke bonda elly hapdet using TAB....u broken my heart and broken glass also.......

sW33tdARLiNG said...

meh ler sini nak culik..

Dee said...

alolo..sian elly..well..kau tau kot sapa nak cari kalau susah hati..kena luahkan gak..don't keep in ur heart..nti heart pain2 u know..don't cry2..come i hug u..

Mimy Hamid said...

kak elly yang kiut lg manis...ceria yer..kak elly kan hepi orgnya

lily lotus said...

alaa nape ni. don't sad2 kay, be cool2 jer :D

eLLy said...

Dear All, jng risau eLLy okey2 jer belum kronik lagik :) tapi tu la kan kita nie kekadang Panik jer lebih padahal "org seberang" sana belum pun lagi buat kata putus ;p

Psst eida, Bonda eLLy tengah tak berapa nak betul nie ;p

IxoR@ said...

naper kak?

dah ok ke tu...?

eLLy said...

Ixora, tak berapa okey lagik nie...
Nak cite pun tak tau nak mula camne coz baru dengar gossip2 jer hahaha