Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 14, 2012

WW - BESAR

18 comments:

*SiRibenMerah said...

jgn la NYAMPAH kat ai.. nnt kita dating yek..

BESAR??? motif guna capslock tulis BESAR....hahahahaha

rasp said...

gelak BESAR sampai kena tutup mulut ke ;)

atty's said...

hahahha..kty pun terasa gak ni sbb BESAR gak

eLLy said...

Iyra, tak yah la nak ber caps lock sangat.. wakaka

Rasp, haha serba besar sis :-)

atty, i lagi BESAR sis :-)

sW33tdARLiNG said...

cukup ke tak cukup BESAR?? nak lagi BESAR??? hahahaha

akubiomed said...

Opss....:-)

Pepel BoNda AmaNi said...

hahahahahahahaahhahaha....BESAR lawan nya KECIK....

fieda said...

hehehe...

eLLy said...

Amy, perut ko dah BESAR ker belum?
*_*


Akubiomed, opsss i did it again :p

eLLy said...

Eida, BESAR lawan nye mesti lah kalah agagagagaga ;p


Fieda, ngehngehngeh

Mimy Hamid said...

oppsss besar nya board tu...takpe kak ko ada ? takde kann

eLLy said...

Mimy, Dorang tak de kan ... agagagaga :D

Mak Lagenda said...

adakah ini cukup BESAR??? Waaahhhh..melampau la soklan gitu kan. Memang nak kena lempang smpi terpusing2 nnt kang..


Hahahaha...

Dee said...

AKU SUKA YANG BESAR...WANG BESAR, RUMAH BESAR DSB NYA..X PERLULAH SENARAIKAN..HEHEHE..

eLLy said...

Mak Lagenda, kureng asam punye iklan .. kang aku call lawyer aku baru tau!! agagagaga

eLLy said...

DEE, KO SAJA KAN.. TULISAN PUN BESAR ;D

mummysyafie said...

besar itu nikmat!!!


hihihih....

eLLy said...

NIKMAT.. hanya cik Mat yg mengetahuinye agagaga ;p