Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, March 26, 2012

My Sunday

My Sunday yang terus dilajakan ke Monday.. Paham tak paham tak?? meh nak kasi paham. Semalam @ Sunday is my off day. Klu dah off eLLy memang lah malas nak keluar umah kecuali klu ade hal2 yg penting jer kebetulan Semalam lak MyLuv is working coz ade function ape ntah. So tinggal lah aku ke seorangan di rumah. Okey ape xtiviti eLLy kat umah semalam? jom kita .. rollll V.. TT *sebut mcm pengacara tv* 

 HeHe Harus lah sambung tido dulu :)

 Itu  tandanya Tijah sedang menjalankan tugas nye..

 Hampeh betul .. Perut dah berkerongcong nasi lak belum masak!!
sila salahkan diri sendiri  0_O

Dapat SMS from my boss suruh tengok berita Jam 8 di TV1. Beliau adelah salah sorang mangsa banjir di Hulu langat ari tu. semalam PM kita Dato Sri Najib datang kasi sumbangan $$$ dan Tilam Vono baru. wah class bos aku .. gaji ribu riban pun still dapat bantuan, pastu siap dapat masuk TV lagi .. classsss ko mariaaaa :) *My boss nie dulu is My Junior, Masa eLLy kawin dulu dia tolong buatkan hantaran &  Masa dia kawen  eLLy jadi Pengapitt*  tengok betapa rapat nye kami. tapi i tak pernah ambik kesempatan hokey! "Work is Work"

Okey back to my xtiviti .. after berita eLLy layan Mentor..  pastu layan pilih kasih.. pastu layan CSI.. pastu layan CSI lagi.. Pastu layan Project runaway.. pastu tv still on tapi  not sure cite ape lah kat tv  tu sekarang dan ketika n3 nie di taip jam menunjukan dah  pukul 2:2ominit pagii eLLy baru terhegeh2 nak update blog =) kira dah hari ISNIN lah ni kan .. itu lah yg eLLy kata SUNDAY yang dilajakan ke MONDAY

Okey mata pun dah ngantok. Sekian

9 comments:

*SiRibenMerah said...

amboi.. sakan cuti2 x ajak ai temankan.. ahahahaha...

akubiomed said...

Semalam saya bersama keluarga keluar membeli barang dapur maklumlah gaji sudah masuk. :-)

eLLy said...

iyra, Sakan dok kat umah jer ..


Akubiomed, fuyoooo masyukkk, Saya belum masyukkk :(

Mimy Hamid said...

tu la kita tgk kat FB nasi kat elly tu tepuk dahi apa pun tak boleh..huhuh..ingat seth mat balik cepat eh

Bitt (double IS) said...

syok meh layan tv time cuti...banyak cite best2 ape... ;)

Mak Lagenda said...

Trajis sungguh dah siap masak lauk tp x tekan suis cooker rice kan.

Mak slalu gak jd. Lebih trajis sbb jd ldm bulan posa. Hahahaha..pewot dah kebulur nak makan tp nasik bergenang air lahik! hihihi...

eB ezrin said...

alahai,
eB pn pernah jadik g2. hu3. seddey ooo :(

rasp said...

best nye dpt rilek2 kat rumah, layan2 tv, layan2 keroncong perut sbb nasi tak masak...
mmg best hahahahahaha...

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya melepak.