Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 13, 2012

V a n t a g E

Assalammualaikum dan selamat pagi kawan kawan .. dah lama eLLy tak update pasal Vantage kan, bukan tak nak update tapi Dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gilerrrr tak membeli barang2 Vantage nie kenapa tak beli? hurmm terlupa kot HaHaHa .. kata hobi tapi boleh lak jawab terlupa ;-) sesungguhnye eLLy memang terlupa akan  hobi ku yg satu nie, mungkin kah kerna faktor umur? tettttt

Ini sahaja yg ade dlm koleksi ku sekarang
akan datang .. Insyallah maybe akan bertambah :]

1. Piring 1. Itik 2. Telor 1. Loceng 1. Cermin = Total 6 barang sahaja
Design bunga kegemaran ku adelah "Vintage Pink" 
Pada sesiapa yg berhajat nak memberi ku hadiah harap maklum eh

Lepas nie nak tambah ape lak eh .. hurmm kita beli sikit sikit dulu .. Seth Mat selalu pesan "beli mengikut kemampuan . . . . Vantage nie klu tak beli pun tak per" ciss berdebah betul laki aku nie tau!! arghhhhh tak kira klu ade ongkos lebih eLLy tetap nak beli. Ampunkan daku wahai penunggu gua suami ku yg budiman.. bukan niat ku untuk menderhaka .. HaHaHa segal!!

okey jom kita Cuci mata [tekan sini] ehem2 rasa mcm dah berkenan dng yang ini 
"Renung renung kan dan selamat membeli . . ."

14 comments:

akubiomed said...

wah minat koleksi Inggeris. :-)

eB ezrin said...

canteknyer. eB pn suker.
tapi wat ms nih blom boleh lagi. hu3

Mimy Hamid said...

kita minat gak kumpul tp kedai romantika je la yag real vantage tak mampu lg wat masa ni..huhu

-gedek! said...

uncle takot pegang benda2 kaca ni... mesti pecah!

*SiRibenMerah said...

hehe.. paham2 maksud yg di strike tuh... lalalalalala~

rasp said...

yg strike tu pesanan penaja utk cik abe je kan kan kannnn hehehehe...

sW33tdARLiNG said...

alangkah rumahku takde meja display.. huhuhuhu

Pepel BoNda AmaNi said...

boypren lama dulu suka sangat bagi barang2 VANTAGE nie kat ai...ai looikkkeee jugak...

eLLy said...

Akubiomed, minat sikit2 jer .. tak leh layan sangat nanti bangrapppp ;p

eB, klu ade budak kecil memang tak leh sis.. nanti berkecai la jawap nye

Mimy, pasal tu akak beli sikit sikit .. hehehehe

eLLy said...

Uncle Gedek, oh klu camtu uncle kena wat Tupperware as your collection agagagagaga


Thanks Iyra kena sudi memahami ku .. psst bila nak hadiahkan kat akak ;p


Rasp, nope it's open for all. Harap maklum

Amy, ko tunggu anak ko besar sikit noks .. pastu baru lah ko balas dendam!


Eida, boypren lama... ish tak elok simpan barang boypren lama tu .. bak mai cini akak simpan kan ;p

.

Mak Lagenda said...

Nok..klu kat air hitam johor tu kan, banyak gila brg2 hiasan rumah yg ada corak2 roe vintage gini. Mak pun rambang bijik mata.

Mak ada set pinggan vintage jew..

eLLy said...

wah set pinggan gitu ... ahkak jeles nokssss

IxoR@ said...

sy minat gak kak...

tapi tang mengelap habuk tu nanti... kurang berminat!

canne...?

eLLy said...

ixora, tang lap mengelap tu ko upah jer kat pembantu rumah ;p