Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, February 4, 2013

Hijau, Drama, Rindu!!!

Baru? blog ku kini sudah berwajah baru ... Mood kehijauwan gitu. tapi setiap kali nak update, setiap kali itu lah mesti aku termenung mengadap lappy nie. Ngape lah sejak dua menjak nie mood nak mengupdate ADA tapi idea nak menaip TIADA?

Idea mana boleh di paksa paksa kan? sambil2 dok menaip nie mata dok memandang tv, ada drama lakonan Vanida dgn suami dia. Tajuk drma tak tau pulak.. malas nak ambik remote tekan info :p Sinopsis, Mengisahkan suami isteri yg mempunyai dua orang anak. keadaan mereka suami isteri yg sibuk berkerja secara tidak langsung membataskan hubungan mereka dgn mak ayah memasing. asal nak balik kampung jer ada  mesti ada benda yg menghalang. moral of the story tak guna bank in duit tiap2 bulan dlm account mak & ayah kalau nak menjenguk mereka pun susah! mereka merindukan kamu dan cucu cucunya! bukan wang yg mereka inginkan. Pulang lahhh... eceh mcm iklan raya pulak :p

Saja nak tepek muka sendiri .. mencari mood nak masuk kerja & mood untuk update 1001 kisah percutian ku :)(:


Mami Jarum : Lemau rasanya.. hari nie hari pertama masuk opis setelah sepuluh hari bercuti!! fuhh kanan fuhh kiri masuk lah aura rajin fuhhhhhh....


3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ehh..umh cantik :)

nUR_rOsALiNdA said...

Aku pun mengalami masalah yg sama kak..Tau tak kenapa? Sbb kita dah biasa post gambar kat fb tanpa karangan..Tu yg bila post gambar kat blog, termenung nak buat karangan apa ek

Dee said...

mari mengumpul aura..hehehe..