Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, February 25, 2013

Pelangi menyerang Rawang

Wah tajuk.. ape kes datang serang menyerang nie!! kuikuikui sebenarnye takde pun kes serang menyerang. Dorang saje jer datang wat rombongan cik kiah coz nak makan laksa kat umah saya yang jauhhhh tu :p

iolls buat laksa & order bihun jer, Sis wahida bawak coctail, Sis Nor bawak palova, egg tart & cokolat ball, Sis Amy & Dee bawak kek. Konsep utama cuma datang makan laksa jer. tapi bila dah campur2 jadi lah banyak  


Dari kiri cepat jalan .. Wahida, Dee, Eida terlebih lentok nampak sikit jer muka dia. Me, Amy, Ayu, Nor, Kak tina, dan yang paling depan Iyra. Walaupun sis Rasp tak dapat join tapi kamu tetap di hati .. eCeh


Psttt menu yg tertinggal ialah ice cream Malaysia :p *dah malam baru teringat nak jamu kat tetamu* Terima kasih pada semua yg sudi datang bertandang ke teratak comel ku. Maaf sekiranya ada kekurangan jangan serik datang lagi yer.

Oh tak lupa juga terima kasih tak terhingga buat suami ku yg terrrsanyang.. terima kasih kerna :-
  • Menolongku di dapur @ merebut barang di dapur
  • Menolongku membancuh air buat para tetamu
  • Menolong ku melayan tetamu lelaki aka Suami kepada sahabat Pelangi ku
Terima Kasih sayang .. Muaaaahhhh


Mami Jarum : Oh gambar sekeping pun ceq tak sempat nak ambik.. ini semua gambaq copy paste dari kekawan ajoo, Kecuali gambar yang last tu :p


7 comments:

*SiRibenMerah said...

thanks kak elly.. next time kita g umah kak elly lagi.. hehehehe~

Rasp said...

laksa tu ada balance tak...
leh i pi pick kat opis hahahahahahaha
lawak je k....

bestnya semua ada...
and bestnya cik abe very the supportive!
loving kapel forever phewwiittt!

atty's said...

shedapnya laksa..my feveret

Qashmere said...

Wah meriahnya berkumpul ramai2 gini.

NM03 said...

meriah uolsss







hi che seth mat... eh.... :p

Dee said...

best2..terima kasih atas kesudian menerima kedatangan kami..segala kekotoran atau sepah2 harap diampuni :)

wahida said...

apa? eskem malaysia tertinggal? k, balik kang aku tuntut kat ko kak...


hahahaha...