Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, July 14, 2008

dah ke?

gOOd morningggg dah mandi ke belummmm ???





good afternoonn... dah mandiii kee belummmmm


good eveninggggg... dah mandiii ke beloommmm ??

9 comments:

ita.itu said...

lum..ko mandi kan aku sanggup x? kah.kah.kah

mummysyafie said...

dah..ko dah mandi ke? mesti lom ni

rasp said...

uiks tanya berbyk kali ni...sapa yg lum mandi.. i dah...*ahaks* ucuk aaaa

Ct eLLy said...

ita, sangguppp ko sanggup tak?

mummy & rasp
Memandangkan ari kerja mesti la dah mandi, klu cuti kul 3pm pun belum tentu mandi.. hihi

Aleeya said...

aku blom mandi he he baru lepas main masak2 kekekekke

elly mana ko dpt gambo katun2 neh ekk, comel laaaa, cuba ko bagi kat aku link websitenye :))

Honeylemon said...

pagi dah mandi...
tghari x mandi sbb ada d pejabat...
petang tadi dah mandi...

skang tggu masa nk titunnnnn..

slmt malam....:)

Mummy said...

hehehe.. tanya org dah mandi ke belum? bertuah sungguh... elly tu dah mandi ke belum?

Ct eLLy said...

Aleeya.. ko main masak2 dng damia ke?

klu nak link dia ko double clik je kat gambar tu .. teruss dapat !!

Ct eLLy said...

Honey, hi hi pengakuan berani tengahari tak mandi.. hi hi mesti la tak mandikan coz kat opis :P

Mummy, eLLy dah mandi la semalam.. kuang kuang kuang !!