Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, July 10, 2008

Im Alive

Yuuuuu huuuuu Im stilll Alive !!!

Cheeewahhh balik dari traning semalam teros berkobar kobar nak kerja nie..

poyo poyo .. semalam nyanyi lagu nie bagai nak rak !!

ade la dlm 6-7 kali mengulang nyanyi lagu nie ramai ramai

ini adalah lagu tema we olss' Im alive ...

Coz traning manager tu cakap dia tak nak zombee yg berkerja kat Hotel nie..

kononnye lagu nie akan memberi kesedaran kat we' olss la..

Supaya lebih prihatin.. lebih itu.. lebih ini .. opsss terlebih sudah :-)

Sooo sesiapa yg nak dengar lagu Im Alive, Clik aje la kat MP3 nie



16 comments:

ita.itu said...

zombie ke ko..x lah...ko kan sihat kan..hehe...ko keja ek..boring aa.hehe..on la ym nok

sWeeT & siMPLe said...

lagu tu best sis... hehehe

Ct eLLy said...

Ita.. bila time malas tu memang aku menjadi 'zombie kg pisang '

Alinz.. best kan rancak!! jenoh nak bergoyang semalam :D

Mrs.Sheikh said...

i miss u kak....i lap uuuu

Ct eLLy said...

Husna,lap youuu toooo !!

lily lotus said...

hi! just dropping a line to cheer up ur day ;)

anyway nice blog *_*

nanonano said...

sy ngah bayangkan neh..
mesti akak smangat nyanyi smbil brangan ala2 celine gtu..
ye dak??
hihihi

IdaShah said...

sama lah sama ofis aku buat training dulu pon pasang lagu nih

masa tu je aku semangat pastu malas arr..buat apa kaya kan company cina bukit tu hahaha....anti giler aku dgn cina

Ct eLLy said...

nano .. tak de maknanye,
celion dion tu kan kurus kering..
akak nie gebuuuu :o)

Ct eLLy said...

ida.. memang betul pun masa ramai ramai je yg over.. pastu lupaaaa
:o)

Ct eLLy said...

LILY LOTUS.. thanks coz drop by..

nanti i gi visit kat blog you yee

imz said...

haa..baru muncul...ingat tak nk muncul2...

Nikli said...

celine dion mmg marveles..

mummysyafie said...

elly tgh bz ke ni? wahh..haruss hapdet tau..nanti kiter winduu

rasp said...

wah! semangat celine dion ek! caiyok ct elly caiyok!

Ct eLLy said...

imz, mesti muncul cuma cepat dng lambat je

nikli, ko minat dia ke? mesti ko minat Dato siti gak kan :-D

Mummy, busy dan buat buat busy
hi hi rinduuu ke?

Rasp, semangat memang tengah bersemangat nie!