Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, July 8, 2008

Training ! Training Training !!!

Bulan July nie banyak betul la training yg eLLy kena attn,
lepas satu satu .. tapi yg bestnye klu attn training..
makanan back to back .. 1030 tea time, 1pm lunch, 3.30pm hi tea
syoookkkk OOoo
.
CPR - 1st July 08
CPR nie penting tau !!!
Best attn training nie .. banyak 18sx hu hu
mata pun tak ngantok !
.
CUSTOMER SERVICE - 9 July 08

Ini mcm biasa je la " Guest always right !!"
tak tau la kot esok lain pulak cerita nye :D
.
BOMBA TRAINING - 15 July 08

Ini tak tau la ape motif nye ..
tapi mungkin ade benda yg kita terlepas pandang kan
soo tunggguuuu !!!
.
Ps :- esok eLLy tak de tau, lusa eLLy akan melawat uolss yee

22 comments:

Princess Redbloodsnow said...

amboiiiii byknyer training kene amik neh ek
yg CPR tuh...z prefer dak yg encem n mulut x bbau yg watkan

wakakakaka...wakakakaka

gatai anak dara sekor neh kan :P

imz said...

WAH SIBUKLA KO EK MINGGU NI..XPE...X DOK OPIS..KELUAR BEST APE...

Ct eLLy said...

comel.. pak we tu memang hensem.. mate biru, bibir pink, dada berketul ketul.. tapi malang nye ianya adalah PATUNG yg tak bernyawa
:(

Ct eLLy said...

Imz .. emm busyyy dng traning!!
bab makan je best.. tapi klu dpt geng yg best join lagik la best of the best !

ita.itu said...

cpr kalo pekena pakwe cun x pe.ni x cun..pastu mulutnye pulak bau longkang..haha

Ct eLLy said...

ita .. kat sana pakai patung je.
balik umah aku test la kat laki aku!

nanonano said...

akak training hape neh??
keje pe??

Dayu said...

a'ah la akak..akak keje pe actually ni, dr dulu kita dh tanya tau...

apsal kena ada training bomba smua ni...

Aleeya said...

ya betoiii training mmg best, esp bab2 mkn free, aku soka bab tu ahahhaha, uiksss cpr??nnt ajor aku leh, aku tak reti wat cpr he he

pearlEJ said...

CPR tu kena buat mulut ke mulut org ker or kena buat kat mulut patung???? eheee...

Honeylemon said...

wah best la training tue sume.... pasni bleh bg tunjuk ajar kat kitorang pulak yer....

Ziana said...

training mmg best!
xyah wat keje opis
hahahahhaha

IdaShah said...

best elly gi training
x pyh duk kat ofis

Ct eLLy said...

nano & daYu, akak kerja kat Hotel daa...how come u...

Aleeyaa.. memang best tak yah pikir pasal tempat kerja

Ej, kat patung daa.. klu real person.. ooppsss ai tak sanggup, tapi klu Shah rukh Khan aii Likeeee

Ct eLLy said...

Honey / ziana & IDa..
memang best dpt gi traning tak yah pikir pasal tempat kerja :o)

tapi after traning kerja menimbun la pulak :o(

rasp said...

wah gi training ek..caiyok caiyok ct elly! training bomba tu musykil skit *ihiks*

Lily.Lulu. said...

ok laa kak training kan ..
sekali skala ..
syiok apee ...

cuma x bes x leh online laa kan
hahahaha
:D

mummysyafie said...

elly..gi trainin dapat makan free kan..pastu dapat baju seluar free kan..mesti syiokkk

Mrs.Sheikh said...

amboiii...
ermmm..CPR tuu i buat dgn doktor sheikh je laa.. bolehh..muahahhahaha ensemmm kakkkkkk...

nads said...

huhu...
wah meriah dengan training yer...
CPR trainin tu yang best tuh....

tp, kalo training ado mkn mmg best kan....
huhuhu...soker3...

Ct eLLy said...

Rasp .. eLLy pun muskil gak ape la yg dia nak suruh buat, ade adegan panjat memanjat kot .. adeeehhh

Lily.. yesszaaa betul tu tak leh online ;o(

Ct eLLy said...

Mummy @ nor.. takde maknenye dapat free seluar & baju...

Husna.. jng jeles :P

Nads.. CPR memang best .. aii likeee