Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, July 3, 2008

Kisah sedih

Hu hu kita dah tengok dah !!!

Sepi .. best.. memang best cite nie
walaupun ade 3 kisah di dalam nye tapi tidak mengelirukan.

bravo bravo .. i likeeee :D


On the way balik dari tengok cite nie, MyLuV received call dari kampung
" Ayah chik dah meninggal " innalila... (adik My mother in law)

Balik rawang.. packking baju Vrooommmm terus ke Mentakab
Semalam (2/7) dlm kul 4pm Vrooommmmmm terus ke Rawang :D

opss before turun KL singgah kat bukit tinggi dulu,
coz My brother inlaw kerja kat cane.. kita lepak kat umah dia (staff quaters)
ambik angin :D

Nanti la eLLy letak gambor ye..
Virus malas dah menyerang.. lagi pun ari nie eLLy keBUSYan la :(

12 comments:

imz said...

aku pun malas...adehhhh...!!!!!!

Ct eLLy said...

iMZ.. 2 X 5 LA KITA :D

Honeylemon said...

wah.. best ker sepi tu?? nak tgok gak la.... hehehe...

Dayu said...

yay!! akak dh tgk cite ni..best kan..syahdu kan..

citer mcm ni la yang baru seronok dan berbaloi nak gi tgk kat wayang..

akak, jgn malas2 lah..update cepat, upload segala gmbar yang ada

rasp said...

best ek cite tu... leh le layan dvd bila kuar nanti...haip! jgn malas2, byk keje nak kena buat tu *ihiks*

Y u Z z 9071 said...

sapa nak teman yuz p tengok nih??

ita.itu said...

wah best ek citer nih.....bila lah aku nak tgk wayang nih..sian ek

sWeeT & siMPLe said...

al fatihah untuk keluarga arwah... alin belum tengok sepi lagi.. bila dah akak cakap BEST.. harus tengok ni... hehehehe tapiiiiiiiiii ada ke masa nak pi tengok.. ish ish..!

Ct eLLy said...

honey.. best tak rugi tengok

Dayu .. very the syahdu
okey cayang nanti akak update

Rasp .. tengok la best !

Ct eLLy said...

Yuzz / Ita / Alinz .. jom kita buat rombongan cik kiah gi tengok wayang, set la date !

nanonano said...

xde org pun ajak kiter g tgk citer ni,
sedey :(

Ct eLLy said...

Nano..alah cian nye :( awak tu duduk jauh sangat bila nak turun KL