Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, April 26, 2010

Jeti restaurant @ Kuala Selangor

Good Mornig .. kat atas meja nie banyak lagi booking yg nak di key in dlm sys,
tapi hati ku berkobar kobar nak mengupdate blog :)

Last saturday eLLy & MyLuv gi Jalan jalan cari makan kat Kuala selangor.
Kuala Selangor not Ulu Selangor ye ..

Hajat di hati nak gi kat kedai yg sis Rasp pernah pergi..
tapi hampeh kami sesat barat

Disebabkan dah sesat kami pun main terjah je lah ..
dan terjumpa Jeti Restaurant'

Menu :-
2 pinggan nasi putih
Ketam cili
Butter prawn
Ikan Merah stim 3 rasa
Sayur touge + garlic
Apple jus + carrot jus
1 pinggan nasi tambah ;)

Sungguh malang rasa di hati pabila card reader ku tak boleh di gunakan

cisss.. baru je nak tayang food kat cini !!
emm nak mencari yg baru entah bila la pulak la nak menapak ke Low yatt tu :(

p/s - My new layout kat Pc umah nampak cantik..
tapi kat Pc opis nie warna dia tak secantik kat umah la &
a  few picture tak leh view.. ngape ye??

 

6 comments:

Aleeya said...

alaaaaaaaa letak le pic nyer hehe

rasp said...

huhuhu cedihnya card reader u rosak...
tingin gak nak tgk tempat tu...
sedap tak food dia...
ermmmm sori kesilapan 'manusia' haritu....

cantik laaa layout u nie...
nice maaaa...
tapi bab2 tak leh view pics..
ya ampon, cannot help..
i nie buta tuli IT maaa

nads said...

kak elllyyyyyyyyyyyyyyy..........
ingat nad lagi x???
nad kembali....
kak, bestnyer g mamam...
lain kali ajak nad ok..sayang xdpt nak tgk gambar...

eLLy said...

aLeya,
emm nak menapak ke low yatt tu yg malass ;) tunggu la gaji nanti.. baru la ade semangat nak berjalan jalan ;p

eLLy said...

Rasp,
okey gak la food kat citu
kesalahan mu ke silapan ku..
hahhaha tetiba lagu Ct Nurhaliza pulak yg keluar ;p

eLLy said...

Nads,
Harus la ingattt.. ko je yg tak ingat kat akak ;(

welcome back my dear .. same samala kita buat come back'