Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, April 28, 2010

Mari Mencari ...

Kemarin eLLy di TAG oleh gambar dari rakan FB
dan salah satu gambar yg terselit ialah gambar
*****
****
***
**
*
Cuba Cari di mana saya ..
saya sangat sakit hatiii pabila melihatnyeee
mcm mane boleh jadi beginii ..
Mcm mane boleh "Besssaarrrrr punnnyeeee"
Adoiii nak kena diet balik nie ..
boleh ke back mcm 10-11 tahun yg leeepas ??
Ehh korang nampak tak i kat mane?



13 comments:

Aleeya said...

yg baju biru sblh pengantin tu ehhh, iras ade..slim ko eh dulu2 :))

rasp said...

kalo u dpt capsul time travel back 10 tahun dulu, share lah dengan i ek...
nak gak kurus cam dulu...
i pun geng dgn u sis...now dah "Bessarrr punnnyyeee"

eLLy said...

aLeyaa,
Yeszaaaa hebat kot ..
aku Slim river dulu nokk ..

eLLy said...

Rasp,
Betul la sis, i pun tengah mencari capsul tu.. belum ade di pasaran *_-

IdaShah said...

wah!slim gitew...tp tulah bila badan dah naik ssh nak turun. aku neh pon tak tau lahhh camne nasib nya..

ita.itu said...

giler kurus..baik ko tunjuk rahmat gmbr tu..hehe

Mrs.Sheikh said...

gadis berbaju biru itu..
takpe kak ..yg penting cik abe sygg

Mrs.Sheikh said...

gadis berbaju biru itu..
takpe kak ..yg penting cik abe sygg

mummysyafie said...

yang baju biru tu erkk? selim nya ko time tu yang..

eLLy said...

Ida :( memang susah sangat sangat... tambah tambah klu nafsu makan tu sentiasa ade ;p

eLLy said...

Ita, dia dah tengok dah.. boleh dia gelakan aku ;p

eLLy said...

Husana.. yeszaaa gadis berbaju biru ;)

eLLy said...

Nor, yes yg berbaju biru..
now biru mata hitam ku.. wakakaka