Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, September 23, 2010

Laksa Kuah Belut Vs Laksa Kuala Perlis

Destinasi seterusnye di Kuala Perlis, Cari ape?
Jalan jalan cari makan ..

Cantik kan pemandangan di sini, Ai likee
Tisya + Duan


Laksa Kuah Belut vs Laksa Kuala Perlis
yg mana kah yg kamu pilih ???

Zaim pilih Satay ... ish tak de kena mengena langsung
(Zaim anak MyAbg tiri merangkap anak buah ku jugak )

Mesti la kami pilih Laksa Kuah Belut ...

wehh korang percaya ke?
oh tidak tidak .. tidak sanggup nak oder laksa belut wehh
Kami oder laksa Kuala Perlis ajo
Saja je nak wat suspen :D
.

18 comments:

Aleeya said...

wahh blog elly kah ini...??cunye marrrr...

laksa belut??erkkk aku pn tak sanggup hehehe

muffins Jue said...

Jue pn xsnggup ape2 yg berkaitan ngan belut ni..sebut je pn dh meremang..tidak!!!

nads said...

wakaka..baru nak tnay ade ke laksa kuah belut..wowowow...

rasp said...

oooo tidak..tapi betul ke ada laksa kuah belut tu???
gelinya nak telan...

marinahunny said...

hahahahaha kak elly tak berani ke nk try laksa kuah belut tu..

dulu kecik2 slalu mkn belut goreng kunyit. sedap giler..manis..

masa bsr ni jadi x lalu tp ari tu 'ter'makan skali sup belut. xtau pun tu belut psl dh potong. sekali sedap plak..pas mkn tu bru tnya ikan apa..rupanya sup belut..waaaaa tp sedap la jugak..hahahaha kalu tau sumpah x makan..kahkahkah

ct_nurmarlissaa said...

wehh..kuah belut laa marvelous..manis..yg amat....

eLLy said...

aLeeya.. per cayalahh.. memang ini blog caya ;D tokey kan ;D

eLLy said...

Jue, sama la kita.. meremang weh

eLLy said...

Nad, ade la .. ko nak rasa?

eLLy said...

Rasp, sis adoo.. i nampak kat perlis

eLLy said...

Marina.. ohhh no no no tak sanggupppp

eLLy said...

Mar, klu TERmakan tu tak tau la.. tapi klu tau.. tobat tak makan ...

IdaShah said...

try ler kot2 sedap banget kan hehehe...

tapi klu aku mmg tak nak try hahahaha..

Redbloodsnow said...

lakse nyer mane kak oiii..hehehe

eLLy said...

iDa, hehe tak sangup wehh

eLLy said...

Zie, hahhaha bahan bukti tak de ;p
tapi klu tengok last picture nampak Mangkok je *_*

IxoR@ said...

kuaH BeLut ?

Apa ke rasa?

Ishhhhh.... sodap ke Tak?

(aku yg banyak tanya)

:P

eLLy said...

Ixora, harus la rasa belut.. wakakakaka. akak tak rasa pun tak sanggup