Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, September 2, 2010

Shopping Raya - Round 2

Sambungan ..
Lepas letak barang eLLy turun dan menuju ke SOGO,
but before that eLLy singgah beli kain kat GULATIS, ingat tak masa kat Ariani 'Buy 1 free 1'
so eLLy ade 4 helai tudung baru, harusla nak cari kain untuk tudung yg ke4

eLLy tak tipu ye.. eLLy ckp beli kat GULATIS ye bukan dlm GULATIS
wakakakakkaa nak verangan cikit :)

Lepas dapat kain yg ke4 kita meneruskan perjalanan ke SOGO,
Makk aiii punye la ramai manusia .. Misi mencari kasut ..
angkat letak angkat letak .. tengok harga tanya saiz, "Soly mis saiz 7 dah habis"
jalan lagi angkat letak angkat letak, "Warna nie saiz tak de, warna nie saiz ade kak"

adoiii keciwa betul .. dng langkah yg longlai kita gi makan

Makan la sorang sorang kat SR, bila dah kenyang kita jalan balik ke Hotel, Mandi tido ..

Motif check in kat Hotel 
:: tak payah terkejar kejar
:: tangan tak sakit pegang beg banyak banyak banyak ke?
:: badan tak penat

So kepada kawan kawang yg duduk luar dari kawasan KL boleh la buat mcm eLLy

 

12 comments:

rasp said...

mmg heavan shopping gini sis...
leh amik own sweet time!

IdaShah said...

manyak nya tudung..smpi raya ke-4 pki tudung baru ekk

eLLy said...

Rasp, Yeszaaa tak payah terkejar kejar ;)

eLLy said...

Ida, hehehhhe begitula nampak gaya nye :D

Aleeya said...

gila tol soping, tudung raya 4 turrr...hebat2 hehehhe, lenkali nak soping ajak aku skalik yea hehhe

eLLy said...

aLeeya, 4 je itu pun pasal
buy 1 free 1 hehehehe ..
next year kita buat rombongan shopping beramai ramai ye :)

[z@ck] said...

saya pun masalah juga kalau nak cari saiz kasut..kaki besar..huhuhuh

eLLy said...

Zack, emm same la kita ..
Misi mencari kasut masih di teruskan :)

Redbloodsnow said...

syorga wooo nyoping weh..hehe. adehh...tgk SR makanan akak tuh wat zie melior arr. mesti ayam ape ntah namenya tuh. ngidammmmmmmmmmm

eLLy said...

Zie, golden chesse blue .. camtu la tajuk nye :D

mummysyafie said...

baju baru tudung pun kena baru kan. aku pernah check in kat citytel mid valley 4 tahun lepas kot..alasan nya sama macam alasan ko..senang nak pegi mall bawah tu tuk jelajah semua kedai. siap satu wing..tak larat..naik hotel n rehat jap. malam samb balik..hhuhuuh...giler nyer kerja kan.

eLLy said...

Nor, hehhe memang giler .. tapi best kan ;p