Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, September 1, 2010

Shopping Raya - Round 1

Yeah yeah dah nak dekat Raya !! raya raya raya ..

Maka dng itu cerita ini eLLy peram sampai sekarang ..
Motif.. baru la mood raya tu ade marii ...

Kisahnya bergini ..
Hari Ahad 8hb Aug yg lepas.. Pepagi lagi eLLy dah keluar
from Rawang to Ampang untuk mengurut .. Adehh bila teringat tak terbayang sakit nye
maklum la urut dng bidan .. (tompang bidan kawan, dia urut coz baru lepas bersalin)
Lepas Zohor eLLy & tuan rumah keluar menuju ke ibu kota.
Kami berpisah di station LRT  Hang tuah.

Dari Station Hang tuah eLLy menuju ke station Bandaraya.
kemana hendak di tuju? Sogo, cari kain, cari tudung ..cari, cari.. ish tak boleh buat keputusan
kita check in dulu .. yeszaa awal2 eLLy dah suruh MyLuv buat reservation kat
Star point hotel kat Masjid india, (dia ade kawan kat citu, so harga boleh di runding)

On the way ke hotel eLLy singgah tapau Nasi beriani kat INSAF
Nasi Beriani ayam madu + Air Mangga total $18.50 seorang.. insaff

Room 1014 klu tak salah

King size bed

Writing table + coffee tea facility
 
Luas gak bilik dorang nie

Emm lepas makan mata pun ngantok .. kita tidoq dulu ZZzzz..
Dalam kul 5 lebih baru tersedar :)
mandi wangi wangi .. kira duit okey jom shooopingggg ....

tempat pertama yg eLLy tuju ialah Jakel,
Promote kat Jakel nie sangat rajin mengikut ku kehulu kehilir,
'yg nie cantik kak, akak comel corak nie sesuai.. bla bla bla'

tok tek tok tek 3 pasang kain telah ku rembat .. harga tok sah sebut la

Lepas jakel kita melintas ke seberang .. memang tak terlintas difikiran ku nak ke Ariani.
tapi bagaikan ade satu magnet yg kuat menghere ku ke sana "Buy 1 free 1"
tok tek tok tek 4 helai tudung telah ku rembat $69 + $69

okey tangan dah penoh, kita hantar barang kebilik sebelum kita sambung pencarian yg lain.

Ps - Waktu kejadian, Im alone okey.. coz time tu MyLuV kerja.

 

8 comments:

rasp said...

wah bagus sungguh siap check in hotel lagik tu! i loike....
kkdg bila jalan sensorang, rasa lagik bebas duit nak melayang hahahahaha

eLLy said...

Rasp, Sis betul la tiada siapa yg boleh melarang :)

Mrs.Sheikh said...

kak.. star point tu mahai la kakk...
tu bilik standard ker...
tp mmg cun la kan

diLL said...

fuh~ saya punye mana sis..? ihihi

mummysyafie said...

hebat ko yang..siap tempah bilik lagi tu

eLLy said...

Husna, tu deluxe rooms :)
Mahal ke? Cik abe ade kawan kat citu
dpt la murah cikit ;)

eLLy said...

Dill, ko punye? alamak saiz ko tak de la SOLD OUT :D

eLLy said...

Nor, hehehe saja nak membeli sambil beriadah gitu ;p