Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, September 29, 2010

Perasmian Wisma Jakel

Selamat pagii semua, cewahh ceria nampak..
harus la ceria account bank semua dah Masyukkk !!
semalam eLLy bercuti coz untuk merayakan gaji yg telah masuk :)
wakakaka gila mcm la banyak sangat gaji aku .. weekkk

Sebenarnye MyLuv telah di undang Menghadiri Perasmian Wisma Jakel di Shah Alam
Memula dia tak nak pergi.. biasala lelaki kan mana dia suka event camni 
tapi memandangkan bini nye mengedik nak pergi sanggup ambik cuti last minit,
Maka sampai la kami di cini

Perghh besar besaran beb .. ber Khemah khemah ..
lupa pulak nak kira

Maka dng itu semalam eLLy dapat merembat berpasang pasang kain
Yahooo !!! klu dah berpasang pasang mesti la lebih dari satu :)
so berapa pasang? Lu pikir la sendiri

disebabkan eLLy sangat teruja lepas beli terus hantar tempah kat Keramat
langsung tak teringat nak ambik gambar kain bahan bukti

Anyway untuk tidak menghampakan kalian, eLLy persembahkan gambar ini

*****
****
***
**
*

eLLy beli kain cotton munge munge lebih kurang mcm gambar diatas
huhuhu lariksss


5 comments:

Redbloodsnow said...

pssttt pssttt..sederkahkan sepasang utk zie kak ell. cepattt cepatttt...jgn kedekut..haha

eLLy said...

Zie, camno nak sedekah.. semua dah antar kat kedai :D

IdaShah said...

laaa aku ada lalu kat area tu smlm. ingat kan jakel wat jamuan raya

Anonymous said...

Condivido pienamente il suo punto di vista. Credo che sia una buona idea. Sono d'accordo con te.
E 'vero! Ritengo che questa sia un'ottima idea.

eLLy said...

Ida, ish ape daaa ade sales beb as low as 4meter $10 hinggit