Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, September 27, 2010

Magika

Ari Sabtu yg lepas eLLy & MyLuv gi menonton Filem Musical
yg tengah hangat dipanggung sekarang MAGIKA,  ade ramaiii sangat pelakon dan
ade banyak watak2 seperti dlm cite2 dongen masa zaman kita kanak kanak dulu,
Di antaranye watak Hero yg dilakonkan oleh Mawi Bad aka Badang

Orang Bunian - Maya Karin
Nenek Kebayan - Ziana Zian
Pak Pandir -  Aznil
Mak Andir - Raja Azura
Mahsuri - Vanida imran
Hang tuah 5 bersaudara - Apek, Mazlan, Azli lagi 2 dah lupa bebudak senario gak
Belalang - Haziq tom tom bak
Bawang Merah Bawang Putih - Syarifah Aleya & Syarifah Armani
Orang Minyak - Nabil
Naga Tasik Chini - M Nasir

itu je la antara watak yg eLLy ingat, Ade la terselit Norman Hakim,
tapi wa tak ambik pot la ape watak yg dia lakon kan .. ee nyampah ..


Uolls dah tengok ke belum? cepat cepat gi tengok pastikan anda tak ketinggalan
Best yooo cite nie lain dari yg lain

 

17 comments:

rasp said...

ooo tidakkkkk...
i need a babysitter ngehehehehe...
mesti lawak ek sis...
tengok line pelakon dia hebat2 je!

nads said...

best ke kak...harus berzikir kat telinga en.suami nih..hehe
kak,jom join contest katblog nad...

eLLy said...

Rasp, harus gi tengok.. bawak si kecil tu skli :D

eLLy said...

Nad, zikir jng tak zikir ..
mudah mudahan termakbul :D

Dayu said...

rasa mcm nak tgk
tp ngan cik eisya tu, mlm2 adalah waktu tido dia
wiken asyik ngan open hs
tgk lah nanti

*kita ni mcm ada gaya tak tgk wayang smpai taun depan ni

ct_nurmarlissaa said...

wahh..cam meriah...jerr..cete tuee kan...nak gi gak laaa.....n yang u nyampah nak ambik pot tuee...i pun Follow...yampah kuasa2......huahauhauahua

marinahunny said...

waahh mesti best kan?

Redbloodsnow said...

best x citer tuh kak elly? zie nk tgk tp nyampah tgk mawi..tuh yg di cancel kan..wakakakaka :P

eLLy said...

Dayu bawak la eisya masuk panggung during weekday movie kul 9, mesti dia tido je

eLLy said...

Mar, hehehhe jom kita menyampah beramai ramai ...

eLLy said...

Marina, memang best.. tak rugi gi tengok ;D

eLLy said...

Zie, best .. akak mawi okey lagi tapi bab NH keluar tu yg potong stim cikit ..

muffins Jue said...

wahh..mesti kna p tgk ni..kompem!

muffins Jue said...
This comment has been removed by the author.
Aleeya said...

magikaaaaaaaaaaa, nak tengokkk gakkkkk, mcm best je nengok gazet kat tv turrr

eLLy said...

Jue, pegi jng tak pergi ..

best ooo :D

eLLy said...

Aleeya, best memang best..
tengok jng tak tengok