Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, February 14, 2012

Bandung Jakarta -Day 2:1

Moh kita sambung cerita semalam .. From airport Jakarta kami
terus meredah macek' menuju ke Bandung.

Di sana kami menginap di Hotel Kenangan.
Review pasal Hotel Uolls boleh view kat blog Wahida {Clik cini}

 J1. Kebon Sirih No. 4
Bandung 40117
West Java - Indonesia
Tel : +62 22 423 5284 +62 22 421 3244
Fax : +62 22 421 3243

Haruslah di tepek kan wajah2 kami yg telah kusam :)

 Tak lama pun lepak kat lobby. bincang ape yg patut
pastu kami terus masuk bilik mandi & Zzzz

Oh ye masa otewei' ke Bandung kami singgah beli mineral water 
& Selipar jepon coz kaki ku dah melecet kasut baru

Next Morning tu kami gi bfast seawal jam 7 pagii
after bfast moh la kita jejalan ke 

* * * * *
* * * *
* * * 
* * 
*


7 comments:

rasp said...

wahhhh 1st rembatan :
selipar Jepun di Bandung :D

atty's said...

cer tayang skit sipar yg dibeli tu..hihihiihihi

*SiRibenMerah said...

selipar jepun di indonesia.. hebat btul rembatan kak elly tau.. hehehe..

*lebiu sis.. lebiuuuuuuu~

wahida said...

apa singkat sgt update ko ni kak? adoi la...tak puas aku...

akubiomed said...

Bagus merancang aktivit kalau tidak mesti ada tempat yang menarik akan tertinggal.

IxoR@ said...

Selipar Jepun di Bandung....

Lagi selesa dgn jepun kan kak...... Hihihi....

Pepel BoNda AmaNi said...

tuk elly junior ada x? xda xmo kawan.. lalalalalalalala