Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, February 27, 2012

Bandung Jakarta -Day 2:4

Salam  semua.. selamat pagii Selamat Hari Isnin :) okey tak mo intro panjang2 eLLy cuma nak sambung kisah percutian kami yg tergantung di tengah jalan dek kerna Pangilan Hangitttttttttttttttt

Lepas Hot Spring Sari ater kami menuju ke Air terjun Maribaya .. kalu kamu kemari sila la bayar hahaha suka hati aku jer nak wat slogan camgitu :) for your info nak masuk sini pun kena bayar tau! kalau kat Malaysia, Templer Park, Bukit belacan, Sg congkak, Sg Gabai, Sg Gombak, Sg Klang nak masuk tu semua free jer kan, kat Bandung nie serba serbi nak kena bayar. Tapi eLLy, Nor & Kak tina tak turun pun kat sini coz kami dah kepanatan tahap gaban .. klu uolls nak info pasal air terjun Maribaya uolls boleh terjah ke blog Wahida & Dee

Lepas Air terjun Maribaya, kami terus terjah Kampung Daun .. Perghhhhhhhhhhhhhhh lapar tak terkata bebeh!! bergoyang inul rongga rongga lemak di dalam perut ku ini.

Kanak kanak ria berposing di pintu masuk Kampung daun
eh ngape Iyra posing sama mcm anak gajah aku nie???
Dah la warna pun dah nak sama .. HaHaHa

Klu uolls nak kan tempat makan dan view yg cantik,
Uolls request lah pondok s14 nie

Dihadapan pondok s14 nie ade air terjun ... hurmmm sungguh mendamaikan

Ape2 pun kita possingggggg dulu ..
oitt kaki sape yg dok terlunjur tu? nampak tak nampak tak?

Ari tu eLLy oder Sup bontot @ Sup ekor ..
lauk pauk yg lain secara details uolls boleh terjah kat blog Wahida :')

Oh ini .. ini sangat sadap!!!! .. Memula Wahida yg oder dulu
pastu bila kami rasa sedap terus eLLy & Nor pun oder ngeeeee sedap kan noks

Me & Nor .. yes! yes! bantal itu telah berjaya menyembunyikan lemak ku HaHaHa sengal
Psst korang nak tengok gambar "MANJA" tak .. jap eh
* * * * *
 * * * *
 * * *
 * *
*
Aummmmm.... Ha tak cukup manja??
okey jap jap
* * * * *
 * * * *
 * * *
 * *
*
* * * * *
 * * * *
 * * *
 * *
*
* * * * *
 * * * *
 * * *
 * *
*
Aummmmmmmmmmmmmmmmmmm ha manja la sangat ;')

Opps sebelum terlupa .. ari tu sebenarnye eLLy nak cite pasal "anak ikan" kan
hehehe masa kat Bandung kami dapat anak ikan noks... hahahaha
dasar Jablai .. ape itu jablai? itu nanti kita story kemudian
Sekarang eLLy nak tayang anak2 ikan kepunyaan Nor & eLLy

 Ini Nor punye.. dari waktu ambil oder si Nor nie dah aim' kat dia
nor asyik dok cakap "Manis kan muka dia,, manis kan muka dia.." HaHa
yer noks ... muka dia manis sangatttt 

Klu Nor dapat sorang tak kan eLLy nak tengok jer kan ... tercabar beb HaHaHa
ku pandang kiri .. ku pandang kanan .. ku pandang depan .. ku pandang belakang
Maka nya ini lah anak ikan ku ... HuaHuaHua =)

Okey ini dah dikategorikan n3 mengarut ... sebelum eLLy tersasar jauh baik lah eLLy mengundurkan diri.
wah wah wah rajin betul eLLy tepek gambar kan banyak betul gambar dlm n3 nie ;) Hope uolls tak bosan lah yer eLLy sedang mencuba sedaya upaya nak wat n3 yg panjang2 HaHaHa motip?

12 comments:

rasp said...

ingatkan anak ikan tangkap kat 'waterfall' depan cabana tu hahahahaha...

eLLy said...

Rasp, HaHaHa Sis ini nak ikan yg kami tangkap masa berlegar legar di Kampung Daun ;)

*SiRibenMerah said...

ahahaha..
nk update letak story anak ikan jugak la nnt...

IxoR@ said...

Amboi... Bergambar dgn sape tu.....

Jgn nti lesen kena tarikkkk....

:P

P/s: blom mandi kak... Cejuk...

Mak Lagenda said...

Vavavava..manes nok anak ikan youuuu! Err, ada tapau x anak ikan tu bwk blk msia??

Hahahaha...

P/s: Miss u too dear. Lama x nampak elly..

eLLy said...

iyra, oiit ko pun dapat ker .. HaHaHa

ixora, syhhhhhh ini rahsia.. jng kasi tau Boss besar tau :p

Mak, Makkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eLLy lama tak mengupdate & BW... busy nokssss.
eLLy tak sempat nak tapau la ..HuHuHu

sW33tdARLiNG said...

dekat gambar air terjun tu aku nampak macam ada anak gajah purple puleksss hahahahaha

eB ezrin said...

yg ader strawberi tuh aper eh?
mmg nmpk sgt2 sedap :)

Bitt (double IS) said...

hi kak elly...selalu perasan kamu di blog2 mereka ;)

Pepel BoNda AmaNi said...

tapi ku suka anak gajah....

fieda said...

syok elly gi jalan2..

akubiomed said...

Saya suka suasana kehijaun sejuk mata memandang dan terasa damai sekali.