Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, February 28, 2012

Bandung Jakarta -Day 2:5

Selamat pagi semua.. dah bfast ape pagii nie? eLLy belom bfast still dok golek2 atas katil kat Hotel room nie. Cuti? eh tak arine eLLy kerja cuma since semalam MyLuv dah lama tak pakai ayat nie kan ade dinner kat subang so kami tidoq la kat Hotel.

wokeh moh la kita sambung story kami masa kat Bandung.. Lepas makan kat Kampung daun kami terus berdesupppppp ke TRANS STUDIO ... ehaaaaaaa

Harga masuk ke Trans Studio seperti yg tertera di atas

Lima Dara' pinggitan yg tak sabar nak enjoy di dalam!!
Game pertama yg kami naik ialah
* * * * *
* * * *
* * *
* *
*
ROLLER COASTER!!! Lima sahabat ku menjadi saksi ... 
fuh!! sungguh tak sangka kerusi roller coaster tu muat menampung saiz & berat ku huhuhu Sila beri tepukan gamuruh untuk eLLy !!! clap clap clap ;-)


 Turun dari Roller Coaster eLLy dah gigil satu badan .. sampai nak jalan pun dah tak boleh, terus dorang carikan kerusi untuk ai .. tengok sayang betul dorang dng saya kan.. muah  muah muah kat korang!

 Lepas tu eLLy dah tak main games yg ganas2 dorang jer layan yg ganas2,
eLLy & Nor main yg lite lite jer .. pastu kami layan bergambar!!

James Bond ker?

Ini sape ek?

Tengok si Dee posing ayu gitu .. tapi mamat kat sebelah dia wat tak paham jer .. HaHaHa

Cowok Drakula yg menjadi rebutan hangattt...
Sehangat dakapan nye .. eCehhhh

Cowok Retro! mcm iklan ubat gigi lak ;-)

Kenapa bila eLLy posing dng cewek nie eLLy nampak besar ek?
ish kompiusss la *sengal*

eh camno beg si Wahida leh interprem sekalik nie!!
Ooo Dah ingat minah tu gi naik Gaint swing kot .. makanya eLLy lah kena tolong pegangkan beg dia.

Girlpren Lanun :-)

Alahaiii kecil betul minah nie.. ko kurang kasih sayang yer dik!! *ayat org jeles*

Monty meet Bonty'
Sape paling cute? Baik korang jawap betul2!!!

Good bye Trans Studio !!!
Sampai ketemu lagik!!!

Fuhh dalam satu hari kami buat 5 xtiviti ? perghhhh hebat tak? .. korang sangup tak wat mcm geng Pelangi nie buat? klu tak mampu tak leh la join kami next trip kami nak ke ...............................................................

6 comments:

*SiRibenMerah said...

saya saksi wajib yg kak elly naik roller coaster.. ahahaha.. ai likeeeee..


sayang kak elly ketat2...

rasp said...

tabik spring *toinnnnggg* kat u lah sis.....salute salute!

eB ezrin said...

bacer psl elly kat blog wahida tadi.
suker. hugs :)

Mak Lagenda said...

waguh..gigih banget deh naik roller coster tu ya.

Hahahaha..

atty's said...

caya lah elly mampu naik roller coster tu..

IxoR@ said...

Wahhh akak.... Dah sampai Trans Studio la... Bestnya.....

Bila la nk sampai ke sana ni....

Brape ongkos nk masuk tu kak...?