Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, February 22, 2012

eLLy di tuduh memberi RASUAH??


Good morning .. terbantut nak cite kisah ANAK IKAN. esok la kita cite pasal "anak ikan" coz pagi nie eLLy nak cite pasal PANGGILAN HANGIT .......... ade ke patut eLLy di tuduh memberi RASUAH?? fuhh memang hangit beb!! bertambah hangit bila master mind yg kena kan eLLy tu dari geng pelangi gak.. nak tau sape master mind yg mengenakan eLLy panggilan hangittttttt?? master mind dlm kes nie tak lain dan tak bukan ialah Puan seri kembang kuncup Deekuntum

Jam berapa panggilan hangit disiarkan?
between 0640 -0700, ulangan 0840-0900, ulangan malam eLLy tak pasti la pulak. tapi uolls boleh gak dengar di web, just logon to http://www.hotfm.com.my pastu scroll kebawah and clik dekat PANGGILAN HANGIT tapi tak pasti pulak bila dorang nak update kat web tu =)

Tapi wa tak nak cakap banyak la kan.. wa cuma nak cakap kat DEE terima kasih banyak2 lah kerna dah mengenakan kan wa .. wakena beb .. tapi wa like berjuta juta kali =)

 

14 comments:

atty's said...

hahhahahha..kty dah dgr..

*SiRibenMerah said...

hahahaha..
serius suara sedap okeh..
satu malaysia dengar..


yg glemernya sapa?
pak ceppy jugakkk..

rasp said...

ala sedihhhh coz xdpt dgr...
tak tau timingnya huhuhuhu...
malam nie ulangan kul brapaaaaaaaa nak tau gakkkkkk....

fieda said...

anda terkena panggilan hangit....hehehe
alamak...miss la tadi..

wahida said...

kahkah...lawak la ko kak...

siap ckp ni bukan suara pak ceppy ni...saya kenal suara dia...

ko mcm bini kedua pak ceppy je kan kak...kehkeh...

Pepel BoNda AmaNi said...

wakakakakakakkakakakakakakaka...

*SiRibenMerah said...

ayat akak yg GILA.. ahahahaha.. x leh blah FBI kena GILA dgn Mangkuk Hayun.. muahahahaha...

paling bets dialog, ye sayangkuuuu~ ahahahaha...

nanonano said...

ahahhaha penumbuk trus bg, ekekke
sy xsempat dgr kak,
klu nk dgr kt hotfm web tu, cmne nk tao yg mane 1 akak punye???
akak try la tgk yg amne 1
link kan kt sni :p

Cho Zila said...

alal tak dengo lagi.. nanti der masa nak dengar gak...

NM02 said...

kelakar la kau nokssss

kelas kau nak pasang lawyer...

takut aku dgr tadi. hehehehe

ape pun, kau mmg sporting, kalu aku dah lama letak tepon tu...

kazmyra afkar said...

haahahaa.. sabar sis, sabar.. hahaha

lily lotus said...

wakakaka! jaga2 kak dee..nampak penumbuk kak elly tu? hihihi

sW33tdARLiNG said...

terima kasih kat dee sbb mengglamer kan ko!~

hahahahahahahaha

eLLy said...

Daer all,
Sejak kena panggilan hangit nie hari hari aku senyum sampai ke telinga HaHaHaHa GILAK aku jadi nye