Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, April 2, 2012

BBQ DINNER


10 comments:

*SiRibenMerah said...

tuh je lah kannnn alasan dia.. wakakakaka.. mek sama je noks x sempat update.. cer tunggu kul 1 nk buka FB cilok pic.. baru mek update nnt~

Pepel BoNda AmaNi said...

anak itik tokwi mandi dalam kolam...sakit apa tok wi..sakit hati dalam2.. :P

wahida said...

haha...aku pun tak sempat noks...tu yg buat n3 ala2 WW kekdahnya...haha...

rasp said...

mana pics korang berbikini nie...
keluar Mangga edisi bila nie nanti....hehehehe

Mimy Hamid said...

kita dah tgk kat FB

akubiomed said...

Dekat sangat dah kolam. Tidak berhajat untuk terjun ke dalam kolam? :-)

Dee said...

wakaka..ni amik pic i takde upah ke?

eLLy said...

Iyra, hehehehe itu lah kebenaran nye

Eida, sakit sangat dalammmmmm

Wahida, Noks mana gambar noks!!

Rasp, sis kena tunggu keluaran yg akan datang

Mimy, Good girls :D

Akubiomed, Hampir hampir tapi kat baby pool jer la

Dee, HeHeHe nanti aku upah susu :p

nUR_rOsALiNdA said...

Kakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

eLLy said...

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuu ... ye Cik Mala