Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, April 5, 2012

THE VOW

Selamat pagi .. Salam pagi khamis buat semua :)
Ari ahad lepas eLLy gi nonton wayang with x office mate.. dah lama tak jumpa dia padahal dia kerja kat Bukit bintang eLLy kerja kat Jln Putra. dekat jer kot tapi masa mecemburui kami .. eCeh. Kami gi dating kat Wangsa Walk gi dok makan2 sambil sembang sembang. Pastu kami gi menonton wayang.

THE VOW

Kisah romantis sepasang kekasih yg saling mencintai di antara satu sama lain

 Percintaan membawa ke gerbang perkahwinan

 .. auchhhh  ..

.. Grrrrrr ..

 Tapi malang tidak berbau .. mereka mengalamin kemalangan jalan raya
Si Isteri tidak mengenali Si Suami :(

Tetiba muncul pulak keluarga si isteri yg sebelum ini dah lama menghilang
bertambah sedih bila muncul pulak bekas tunang arghh sian hero i kena tido sorang!!
hahaha tetiba ;)

Synopsis : “Paige and Leo are a happy newlywed couple whose lives are changed by a car accident that puts Paige in a coma.  Waking up with severe memory loss, Paige has no memory of Leo, a confusing relationship with her parents, and an ex-fiancĂ© she may still have feelings for.  Despite these complications, Leo endeavors to win her heart again and rebuild their marriage.”  

Opps sebelum terlupa story nie ade lah kisah benar hokey !!

Selamat hari Khamis malam Jumaat buat semua !!!

7 comments:

atty's said...

besh eh citer ni ..tp kalo ajak along tgk love story mesti tak mau ..

eLLy said...

best sis, tak rugi tengok ... tapi banyak 18sx la ;p

Pepel BoNda AmaNi said...

grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rasp said...

tau ler hari khamis dah nie...
asyik tunjuk pics gitu gitu jer...
hehehehehehehe....

kazmyra afkar said...

mak aiiiiii mcm bestnya... tak tahan salam khamis tu..

bagi org2 yg berkahwin oklah mlm ni, boleh diterima.. hahahaa

Mimy Hamid said...

ramai yg review citer ni kat blog lelain la

sW33tdARLiNG said...

OK. mana mau cari?