Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, April 23, 2012

Oh My English !!

Good morning!!! ari tu tengok iklan nie kat tv .. eh mcm menarik la pulak .. "Teacher can u CHOP this letter". eh mcm ayat yg selalu digunakan oleh ku .. Oh my english!!! sangat lah bahasa pasar gitu ;)
Oleh yg demi kian saya telah berjanji ...berjanji akan melakukan yg terbaik di konsert yg akan datang .. Opps ko ingat ko retissss ker ;). eLLy berjanji untuk tidak mengulangi kesilapan dng mengunakan ayat yg salah. no CHOP CHOP hokey ... ayat yang betul ialah "Can you stamp this letter"

Lihat lah rakyat Malaysia sekalian .. ini janji ku, Janji ku pada ibu pertiwi agagagaga mcm nak memancing undi pilihanraya pun ade gak ;) aku akan buktikan pada semua

  I promise to say "can you stamp this letter?" 

Moh la kita berjanji di SINI


8 comments:

rasp said...

i promise not to laf laf and tak tak broken english...oppppsss :)

eLLy said...

Hai yooo ... i promise to broken my inklishhh to make me laf2 like u ;p

Pepel BoNda AmaNi said...

kekekekeke...every friday we should have broken glasses class kekekeke..

eLLy said...

U Friday long break .. me only 1 hrs break how to attn class nyekkk

atty's said...

nak terjah..i promise..promise to broken my english..kuikuikui

Zie Madini said...

hehehe...amat berguna utk zie yg selalu broken english nih..heheh :D


P/S:
akak nyer watermark dh siap taw
check ur email ek :)

Dee said...

stamp? u can buy stamp at the post office..erk...wrong answer..tettttt!!

sW33tdARLiNG said...

janji????? tak tunai janji siap kauu! hahaha