Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, April 19, 2012

LaGenDa MAHSURI

Yuuuhuuu im back .. back to work !! wah hepi sangat ko masuk kerja if not hurmmmm .... malas nak kutuk diri sendiri agagagaga meh nak share sikit story mory yg dah lama eLLy simpan tak keluar keluar kat blog nie ha :)

Ari itu eLLy berkesempatan berjumpa dng Si LaGenDa MAHSURI ..  tak der la sampai nak ke Langkawi tu..  tapi LaGenDa MAHSURI nie datang serah diri kat ceq hahaha terus Mak rasa hebat .. agagaga dasar tak sedar diri :) 

Dah lama gak berkenalan dng Mak Mahsuri melalui alam cyber nie .. cuma kami tak berkesempatan nak bersua muka. Almaklum lah sorang di KL sorang si seromban tuu ha.. tapi acik percayo .. klo dah jodoh tak kemona khannn

Maaahapp la den baru berkesempatan nak update kisah pertemuana kito nie haa .. bukan acik tak sudi tapi acik busy mengalahkan bini mentorii haa. Klu ekau yg lain tu nak tau lebih lanjut detik detik pertemuan kami ha pooogii lah terjah ke umah Milah Mahsuri nie. sukoo hatii den joo nak tuka namo ekau milahh ooii .. jng saman den!! den ado lawyer tau ;)

Okey Sekian sahaja untuk hari ini .. 

Pecah kaca,
Sapu simen,
Sudah baca,
Sila komen.

10 comments:

Mimy Hamid said...

nak jumpa kak elly beramas mesra lak terbahak bahak...

*SiRibenMerah said...

igtkan sempat g langkawi jumpa mahsuri...

atty's said...

Kty pun ingat elly g langkawi :)

Pepel BoNda AmaNi said...

darah putih kah???? wah pantun...abang jem sangat tau...

-cinta soFiaSafiya- said...

wooow,,classs milah..ihihiihihih

akak cakap logaht nOgori..terus, cheq rinduu nenek kat sana....huhuh

rasp said...

rupanya mahsuri migrate ke seremban ek :D

Mak Lagenda said...

Eden datang menjongahkan diri ni hah..


Ahahahaha

sW33tdARLiNG said...

mak mahsuri datang sekali jewww melawat blog kitaaa... huhuhu

eB ezrin said...

alaaaaaa, jom la jengah blog kami jugak :)

eLLy said...

Mimy Hamid said, Mimy jom kita beramas sesama :)


Iyra, hahahaha.. tipah tertipu tertibah ek :p


atty's , tak la kak jumpa kat KL jer ;p


Eida, hahaha very the darah putih nyekkk ;p


soFiaSafiya, takder la classss mana pun hehehhe,klu dah rindu tu pulang lah ke kampung halaman .. eceh mcm iklan Raya pulak


Rasp, hahaha betul sis i pun baru jer tau Mahsuri dah migrate ke seremban ek :D


Mak Mahsuri, Hai Milah.. agagagagag


Amy, nanti aku suruh dia gi terjah ko berkali kali nyek


eB, nanti i suruh dia ke sana gak ek .. Milahhh oh milah ade permintaan nie ... hahaha larikssss