Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, April 9, 2012

Mee ketam seksyen 7 Shah Alam

Assalamualaikum selamat pagii semua.. amacam dng keputusan Abpbh malam tadi? puas hati? puas tak puas pasrah jer la coz i tak mengundi pun .. cuma malam tadi i gi mengundi di SINI sahaja. Pn Neena gonjeng pls tak note HaHaHa

okey nak share story yg mana eh .. hurmmmmm okey kita share yg nie la .. ari jumaat lepas eLLy, Dee & Eida telah meredah kesesakan lalu lintas untuk ke Seksyen 7 Shah alam semata mata untuk semangkok mee ketam :)

Jeng jeng jeng ini lah Mee ketam yg di idam idam kan.. for info ini adelah mangkok yg ter akhir hokey!! ngam ngam untuk kami bertiga .. me,dee & kak tina . Eida &  her husband tak sempat nak merasa Mee ketam coz dah habisss dong!! perghh ramai giler orang gi kedai nie.

Memandangkan memasing me & dee masih lapaqqq so kami oder 2nd round ;) eLLy oder Nasi putih + Udang cili  & Dee oder nasi putih + Udang black paper.. huhuhu lapaq weh. Okey pada yg nak mencuba sila lah terjah ke kedai Mee ketam sekyen 7 Shah alam. Oh nak alamat & landmark? jng tanya saya sila tanya Dee ;p
Untuk pertama kali nye eLLy berjumpa dng my Jr' .. Qaireen nur Aisyah aka eLLy Jr :) alo tomeyTomey .. Peeeewwitttt i bergambar dng retissss uolls :)

Bonda retisss tengah menyusukan my Jr .. dah lama tak ketemu sama kamu Eida, now dah tidak buncit lagik .. ape rahsia mu hahahahaha.. *Lihatlah baju ku yg very D'Pelangi*

Last picture .. tetiba feeling slim dlm gambar nie .. thanks to My Jr coz tolong cover my body, Bonda eLLy love u !!! ehem kami posing kat kete baru :) saya dah merasa naik kete baru hurmmm sangat selesa saya duduk di belakang hampir hampir nak membaring kan diri agagagagaga. Hokey lah sekian sahaja untuk hari nie.. chow!!



chop chop chop .. ari Sabtu ari tu eLLy ade ketemu dng Blogger fofulerrr siapakah beliau? tungggguuuuuu ....

18 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Wahhhhhhhhh!!!~ Jeles aku..

Mimy Hamid said...

sama mcm mala...jeles jugak...kak bg la add mee ketam tu

mummysyafie said...

tu keta baru kak tina ke? wah..best nya...

tapau tak utk aku noks?

atty's said...

wah, kete baru k.tina..
sedapnya mee ketam..bila ler nak g shah alam nie

Dee said...

oh..tang location pass kat aku eh..xpe..nanti aku bagi review baeeekkkk punya..siap ngan no telepon tauke eh..muahaha...

rasp said...

waaahhhh dpt posing dgn retis...
kelazzz u :)
me gak lum jumpa dgn itu retis & bondanya :D

Mak Lagenda said...

Huaaaaaaaa..rasa cam nak hentak2 kaki jer bila xde landmark la elly!!!

nnt kasik tepek kat sini yaaaa...

gulp..gulrp!! Adoiiiiiyaiiii!!!

wahida said...

ni yg dekat unisel tu kan?

akubiomed said...

Baru minggu lepas makan ketam goreng yang disediakan oleh isteri.

nanonano said...

sy mmg dah lama nk jejak sni kak!
tp asal turun je xberkesempatan,
tgk org upload gmbar lg la stress!!

Pepel BoNda AmaNi said...

apasal mak retis tue cam jendol lak aku tengok..hahahahah menci tau..tudung ke belakang....how came....

Pepel BoNda AmaNi said...

eh2...lupa lak nak bagitau..baju kamoo cantik banget......perut ku xbuncit lagi..rahsia umah tangga..ahahahahhahaha tetttttttttttt

eB ezrin said...

wah rahsier bonda amani tuh wajib nk tau boleh?... hik3

shahjiehan said...

datang dari cite hotel2... hahaha

=)

kazmyra afkar said...

kereta menang ABPBH ke sis?? wakakaka...

...aLina said...

Hii...I'm new here. Bleh tak nk add or nama kedai nie...sgt2 menarik perhatian...thanx

Mus said...

kali pertama saya tengok mee ketam.. nampak sedap sangat..

IxoR@ said...

bila kite nak berjumpa ya kak?

hehehe....

kite tak femes pun....