Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, August 6, 2012

Ada Apa dengan Ramadhan Day 13 - 16

Good morning.. Selamat pagi Malaysia.... Masih bersedih? Sedih sebab eLLy dah 2 hari tak update? ko ingat ko pemain kebangsaan ker cik eLLy ooi ;) Saya pasti sebagai rakyat Malaysia yg sentiasa menyokong Dato Lim Chong Wei pasti akan merasa sedikit hampa dan sedih diatas kegagalan DLCW mendapatkan pingat emas. Tapi harus diingat sekurang kuranganya kekalahan kita kali ini sangat bermaruah! bukan setakat kalah TIPIS tapi DLCW sangat cool, tak sombong dan bongkak mcm si LinDan tu dan yg paling paling palinggggg penting DLCW tak pengotor humbus hingus ditepi badmintan court .. eeeeeuuuuu takda sivik betul.

eLLy baru jer kebah dari demam nie.. sekarang cuma tinggal seselma dan batuk berkahak jer sikit.. sepanjang Ramadhan ke 13-16 cuma selimut merah ini menjadi teman setiaku.. Nak suruh Seth Mat peluk tak leh .. takut lain lak jadinya nanti agagagaga
Mami Jarum : Lepas game semalam eLLy sambung berbuka dng Yong tau foo yg dah kembang semangkok ;) .. oh lagi satu sekarang eLLy tengah update melalui Tab so tak dapat nak selitkan gambar DLCW tak tau la ngape... nanti masuk opis i tepek lah gambar Hero i tu yer *i LIKE mata sepet* grrrrr

7 comments:

Alin Marlini said...

musim batuk n selsema skrg..makan ubat n cpt sembuh

eLLy said...

agak nye la kan... Thank You Alin

ratna said...

Get well soon sis....puasa gak ke?

akubiomed said...

Musim kot. Saya, isteri dan baby Aslah pun terkena.

Rasp said...

nie dah sihat lum sis?
hopefully u cepat2 lah sihat...
nak hoye2 jumaat nie :)

cindyrina said...

semoga dah sembuh sekarang!

wahida said...

ko dah sihat belum kak?