Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, August 14, 2012

Ada Apa dengan Ramadhan Day 24 -RM 1000

Sorry terlewat sikit hari nie :) I have good news to share!!! Alhamdullilah, sepertimana yg eLLy sebut pada n3 semalam. eLLy ade join English Quiz Competition anjuran committee kat Hotel nie.  Saya dipaksa masuk hokey!! but now im happy coz our team is the winner!! yippiii thanks for those yang memaksa hihihi.

Tapi jenuh gak la nak menjawap..  "Product Knowledge, History, General Knowledge, Geographic, Spelling" Fuhhh.. bukan senang nak mendapatkna RM1000 yer kekawan.

Memula masa semi final getaran jantung nie okey lagik, Tapi bila dah confirm masuk final lagi la berdebarrr .. tetiba feeling mcm Datuk Lee Chong Wei fight dng Lindan masa final badminton ari tu >.< sengal

Tema group kami semalam ialah 'Arabic Ahlan Wahsah lann'


Allhamdullilah rezeki di bulan ramadhan

Terima kasih buat semua yg sokong team kami semalam. mcm la dorang baca blog aku nie. Dan jutaan terima kasih gak buat uolls yg memberikan kata2 semangat buat eLLy semalam. LoveLoveLove

Published with Blogger-droid v2.0.6

5 comments:

Rasp said...

congratssss....
wahhhh bestnya awal2 dah dpt duit raya!

nUR_rOsALiNdA said...

Untung la..
Leh bawa kita g shopping raya..

atty's said...

Tahniah elly..leh tambah baju raya :)

IdaShah WC said...

tahniahhhh. rezeki ramadhan

akubiomed said...

Besau cek yang dimenangi oleh eLLy and the gang. Tanniahlah. :-)